Doi polițiști de frontieră au fost înjunghiați, azi-noapte, de mai mulți migranți. Oamenii legii au fost atacați cu arme albe într-o parcare de pe autostrada Timișoara-Arad, acolo unde i-au surpins pe migranți alături de câteva călăuze. A urmat o luptă, iar cei doi polițiști au fost răniți. Detalii despre acest caz halucinant are colega mea, Iulia Dumitrașcu, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Polițiști înjunghiați de migranți

Incidentul a avut loc noaptea trecută în jurul orei trei, într-o parcare de pe autostrada A1, locul în care mă aflu și eu, în acest moment. Agenții de poliție se aflau ascunși în vegetația din apropiere, în momentul în care au văzut aproximativ 13-14 migranți și 3 călăuze, care urmau să urce într-un camion. Oamenii legii au ieșit din ascunzătoare, i-au somat și au dorit să îi rețină.

Citește și: VIDEO- Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Ireal ce i-a putut face propriei fiice, în urmă cu doi ani

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost însă clipa în care spiritele s-au încintat. Indivizii au vrut să fugă, iar călăuzele i-au atacat pur și simplu pe oamenii legii și doi dintre agenți au fost răniți cu un cuțit.

În cele din urmă au fost capturați opt migranți și două călăuze. Până la această oră este o mare desfășurare de forță aici la fața locului, pentru că vă spuneam, încă mai sunt căutate persoane.

Aceste căutări se desfășoară atât terestru, cât și aerian. Vorbim de carme de termoviziune, dar și de drone. În ceea ce îi privește pe agenții de poliție, ei sunt într-o stare bună, rănile sunt ușoare, dar sunt internați în spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si