”Supărați că polițiștii le-au oprit petrecerea, mai mulți indivizi din Prahova i-au înjurat și amenințat pe agenți. Scenele violente s-au derulat în plină stradă, iar unul dintre scandalagii chiar a încercat să lovească un om al legii. Filmările cu incidentul revoltător au fost făcute publice de Europol și vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!”, a transmis Radu Andrei Tudor.

”Cine ești, mă, tu? Ești „Arnold Șvaițer”? Uite, uite! Dai, dai cu spray-ul?! BEEP! Mărine, gata, bă! Te omor! BEEP!”,

se aude în filmare.

Filmare halucinantă cu indivizii care înjură agenții

Intimidări cu bătaia, amenințări și înjurături ca la ușa cortului. Așa au fost întâmpinați polițiștii chemați pe o stradă din Boldești-Scăieni ca să potolească o petrecere cu boxele date la maxim. Vizibil băuți și puși pe scandal, petrecăreții și-au vărsat nervii pe agenți.

”Băi, jegosule! Băga-mi-aș! BEEP!! în miliția mă-tii. Te-a jignit? Păi dacă ești prost, bă?”, se mai aude.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Inițial, 3 bărbați care petreceau au ieșit să discute cu oamenii legii. Dar când au aflat că trebuie să oprească cheful, indivizii au chemat ajutoare.

”Ce cauți, bă? Tu ești nebun? Dacă până la 22.00 nu poți să faci nimic. M-ai mai amendat odată. Tu, mă, dobitocu dracului! Hai, mă, gata! Vezi că-ți dau și una, ești nebun? Treaba ta, nu te pune cu mine! Să nu mă cauți! Te rog frumos, încă o dată îți spun, dai de belea cu mine.

Am înțeles. Și dacă mă mai deranjezi vreodată până la 22.00 seara, dacă nu dați de belea cu mine. Eu ție personal...am grijă de tine!”, zice un bărbat.

Citește și: Alertă în Iași! Riana, o fetiță de 10 ani, a plecat de la școală, însă nu a mai ajuns acasă. Din fericire, a fost găsită teafără

”Cei trei bărbați de 38, 41 și 45 de ani din oraș, respectiv din municipiul Ploiești, fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii. În baza probatorului administrat, față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulteriori fiind propusă măsura arestării preventive”, a transmis Maria Rădulescu, purtător de cuvânt la IPJ Prahova.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Prima instanță nu i-a considerat pericol public pe scandalagii, așa că magistrații au decis să îi lase în libertate. Procurorii au făcut contestație, iar judecătorii de la Tribunalul Prahova au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ei sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si