„Reformă de ochii lumii la IPJ Constanța! Polițiștii care l-au scăpat de două ori din mână pe Vlad Pascu, înainte ca acesta să producă un accident mortal, sunt în centrul unui nou scandal. Astăzi, în Constanta, un singur agent rutier a fost scos în trafic iar aparatele radar lipsesc cu desăvârșire, spun sindicaliștii. Asta deși ministrul de interne promitea în vară o reformă serioasă”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fără aparate radar la Constanța

„Este foarte periculos, chiar foarte aglomerat, se circulă cu viteză”, a spus o persoană.
Un municipiu cu 268 de mii de locuitori și un singur agent de la rutieră în stradă. Este recordul nedorit din Constanța, spun sindicaliștii. Iar situațiile aberante continuă.
„Din cele 3 radare existente, nu acționează niciun aparat radar. Două sunt defecte, unul a fost implicat într-un accident rutier. O lipsă de 400 de oameni în prezent. Iar la nivel de Poliție Rutieră, avem cel mai mic număr de agenți din țară. Într-un municipiu reședință de județ avem doar 17 polițiști”, a explicat Daniel Avasilicăi, lider Europol.
„- Sunt aici radare?

- Nu am văzut niciun polițist pe zona asta, nu am văzut și stau aici din 2004, nu am văzut nimic”,

a spus o altă persoană.

Citește și: Incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța a fost elucidat. Principalul vinovat este spitalul: ”Imaginile arată cum bucăți încinse și aprinse cad peste pacientul intubat”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totul se întâmplă la Inspectoratul de Poliție acuzat că ar fi putut evita tragedia din stațiunea 2 Mai, când un șofer drogat a spulberat în viteză mai mulți tineri. Individul a fost oprit de două ori de polițiști, o dată chiar de șeful biroului rutier, dar a fost lăsat să plece de fiecare dată.
„Voi începe această resetare, nu cu strategii si teorii, ci prin măsuri concrete, aplicate în stradă. O voi începe din județul Constanța”, a spus Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.
Promisiunea a fost făcută pe 28 august de ministrul de interne. De atunci nu s-a schimbat nimic, susțin sindicaliștii.
„Există momente când avem un singur echipaj rutier pe stradă în Constanța și Mamaia, cum s-a întâmplat sâmbătă. Iar astăzi avem un singur agent pe stradă, iar acestuia i s-a dispus să efectueze misiune în punct fix”, a adăugat Daniel Avasilicăi.
Reacția inspectoratului de poliție s-a pierdut în cifre și procente.
„- Este adevărat că cele 3 radare ale Poliției municipiului Constanța nu sunt funcționale în acest moment?

- Au fost în reparații două autospeciale dotate cu radar, două au ieșit astăzi din service, după cum am precizat, 98 la sută sunt funcționale. Nu putem să dăm numere, de asta am spus că 98 la sută sunt funcționale”, a

explicat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța.
Reprezentanții IPJ Constanța se mai laudă că anul acesta a scăzut numărul accidentelor rutiere.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si