Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

"Noi am fost doar semafoare umane, timp de nouă ore pe zi. Nu ne-au lăsat absolut deloc să acționăm pe alcool sau droguri, ci doar să dirijăm atât, să asigurăm fluență demnitarilor care veneau în vacanță la Constanța"

Este mesajul unui polițist detașat pe timpul verii în Constanța. Sindicaliștii vor să arate că sistemul e bolnav, iar agenții din stradă ar avea de multe ori mâinile legate

Și-au dat seama că de fapt ei sunt considerați oarecum ca și un fel de ghimpe în coasta șefilor de la IPJ Constanța, sens în care pe tot parcursul celor treizeci și cinci de zile cât au stat la Constanța, ei au fost transformați în semafoare umane

În noaptea de după tragedie, speriați de proporțiile scandalului, cei din IPJ Constanța au ordonat razii de dragul imaginii. Culmea, a căzut pradă chiar nepotul de douăzeci și doi de ani al unui adjunct din poliție. Tânărul era la volan în Vama Veche, sub influența drogurilor și a alcoolului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Demiteri în lanț după tragicul accident de la stațiunea 2 Mai. MAI: "Ofițerii corpului de control au constatat posibile aspecte de natură penală"

A fost nevoie de două victime pentru ca poliția să se trezească. La cinci zile după tragedia din 2 Mai, au apărut și primele informații legate de aparatele drug test din Constanța. Inspectoratul de poliție avea douăsprezece la dispoziție.

Chiar și așa, șoferul de nouăsprezece ani nu a fost testat.

Doi agenți și un ofițer sunt amenințați acum de acuzația de abuz în serviciu. Ar fi avut posibilitatea, spun șefii lor să ceară un drug test sau să-l ducă pe șofer la spital. În plus, n-au observat lipsa actelor și a poliței RCA. Se face dreptate în acest fel?

"Este responsabilitatea domnului ministru și a colegilor să ia toate măsurile necesare pentru ca oamenii să aibă încredere că în România, legea este într-adevăr egală pentru toți"

Doar că primele măsuri anunțate aseară, echivalează cu o păcăleală. În plus, șeful IPJ Constanța pare să fi scăpat de mânia superiorilor de la București.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"A determinat adoptarea măsurii de eliberare din funcțiile de conducere deținute a următorilor polițiști: adjunctul șefului inspectoratului de poliție județean Constanța cu responsabilități în domeniul siguranței rutiere și ordine publică, șeful serviciului rutier Constanța, șeful Poliției Municipiului Mangalia, respectiv șeful biroului Poliției Vama Veche"

De fapt, sindicaliștii spun că acest anunț reprezintă praf în ochii celor care așteaptă măsuri. Polițiștii ar fi renunțat singur la funcții, în condițiile în care raportul preliminar de aseară nu aduce nicio dovadă legată de vinovăția lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si