„Îmi este frig! Mă doare în zona pieptului!”. Acestea sunt ultimele cuvinte pe care Bogdan Ene, un politist de 25 de ani din Alexandria, le-a spus înainte să moară, în drum spre serviciu!

La ora 8 trebuia sa inceapa tura de patrulare, insa la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Citeste si: Accident cumplit în Ialomița: Trei persoane și-au pierdut viața

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bogdan a fost proiectat la 10 metri de masina in urma impactului, iar o femeie care trecea prin zonă este cea care a sunat la 112 să anunţe accidentul.

Medicii şi pompierii sosiţi de urgenţă să îl salveze pe tânărul poliţist s-au luptat mai bine de o oră pentru viaţa lui! Inima lui, însă, a încetat să mai bată!

Potrivit unor surse din ancheta, la locul accidentului nu sunt urme de franare, iar apropiatii spun ca Bogdan a petrecut până târziu în seara de Ajun, cu mai multi prieteni. Oamenii legii nu exclud varianta ca tanarul politist sa fi adormit la volan din cauza oboselii.

Bogdan Ene a fost încadrat ca polițist în anul 2018 si a fost transferat la Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman în mai 2019. Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun în cumplitul accident din Teleorman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si