Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fata ucisă la margine de drum în apropiere de localitatea Ghimpați din Giurgiu este în continuare neidentificată. La 3 zile de când corpul ei a fost găsit carbonizat în proporție de 90%, anchetatorii au reușit să contureze portretul robot al victimei. Tânăra ar fi avut între 20 şi 30 de ani, înălțimea de 1,60- 1,65, şi o greutate de 50-55 de kilograme. Conform datelor prezentate de poliție, ea ar fi avut părul șaten, drept, de lungime medie. Avea constituție atletică, urechile mici și depărtate, iar pe corp nu avea cicatrici sau tatuaje.
Cert este că a avut parte de o moarte extrem de violentă. Concluziile preliminare ale legistilor arată că, înainte să fie incendiată, femeia a fost bătută cu sălbăticie până și-a dat ultima suflare.

Criminalul tinerei incendiate umblă liber

„Potrvit surselor judciare, cel care a comis fapta, este posibil sa fi cunoscut bine zona si asta pentru ca s a oprit intr-un punct in care nu exista nicio camera de suparveghre astfel ca nu a fost suprins nici mom cand

autoturismul a fost oprit, dar nici cand indivizii sau individul au coborat cu valiza in care trupul fetei se afla”, relatează reporterul Kanal D.
„Premisele ar putea sa duca la un criminal sexual, in serie, dupa cum a actionat.
Pulsiunile interne l-au facut sa actioneze impulsiv, extrem de sangeros, caracteristic criminalilor in serie psihopati”, spun criminologii.
După ce a ucis-o, criminalul a băgat corpul intr-un geamantan, pe care l-a stropit cu benzină și l-a incendiat, apoi a dispărut fără urmă.
Anchetatorii nu exclud nici varianta ca tanara sa fi fost de origine bulgara, iar asta pentru ca totul s-a intamplat la doar 40 de km de punctul de trecere de frontiera.
„Nu cred că este o greseala. E mai degraba o sfidare- uite cat sunt de periculos, de bun, nu imi e frica!”, spun criminologii.

Portret robot al tinerei ucise și incendiate de criminal

La audieri au fost chemate mai multe persoane, printre care și martorii care au ajuns și filmat incidentul. Nu este exclus însă ca printre ei să fi fost pentru o perioadă scurtă de timp și criminalul, care ar fi rămas să își admire grozăvia, spun specialistii care s-au mai confruntat de-a lungul anilor cu astfel de indivizi ce ucid cu sange rece.
„Teama trebuie sa ne fie tuturor, nu se stie de unde apare si ce face, la noi nu s-a intamplat asa ceva pana acum, nu e din zona sigur, a fost in trafic, a aruncat-o si a fugit”, spun localnicii.
Localnicii din Ghimpați nu o recunosc pe tânăra din portretul robot, iar din localitate nu lipsește nimeni. Sunt însă terifiați la gândul că un criminal atât de periculos își poate face veacul printre ei.
„Nu mi se pare cunoscuta, am vazut si eu poza, nu cred ca e din zona.
Am fata, am nepoata, nu credeam asa ceva, am vazut la tv astfel de cazuri, nu credeam ca la noi se va intampla vreodata.


Chiar nu o recunsc, la noi in zona nu am auzit de vreo fata disparuta. Am si eu copii, ne e frica, ne e frica”, spun oamenii.
Anchetatorii au puține piste la acest moment, dar continuă ancheta pentru prinderea criminalului, care se află în acest moment printre noi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si