Ca de fiecare dată, canalizările nu au făcut față, astfel că apa a inundat totul în cale. Asta înainte ca autoritățile să emite un mesaj RoAlert de avertizare. Șoferii s-au trezit parcă în mijlocul unor râuri, iar cei care circulau pe jos au luptat din răsputeri cu furia vremii. Ravagii au făcut furtunile și în țară!

Iată cum arătau străzile din sudul Capitalei înainte cu o jumătate de oră ca autoritățile să emite mesajul RoAlert prin care populația era avertizată că vine potopul.

Dacă alții au fugit din calea apelor- acest bucureștean și-a luat un scaun și s-a așezat în mijlocul drumului transformat parcă-n fluviu ca să dirijeze circulația.

Șoferii blocați în trafic

Doar că șoferilor le-ar fi trebuit bărci ca să poată înainte prin puhoaiele revărsate pe asfalt.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Năpastă peste sudul țării. Vijeliile și grindina lovesc necontenit

Însă tot mai rău a fost pe jos. Iată, de pildă, câtă apă s-a strâns la gura de metrou din Dristor.

Dacă mai ploua puțin, oamenii erai forțați să înoate ca să treacă strada.

Scenele dezolante s-au repetat și în zona Tineretului unde călătorii din autobuze abia dacă au putut să coboare în stațiile scufundate!

Mai multe subsoluri de case inundate

Potrivit pompierilor- mai multe subsoluri de case s-au inundat în urma furtunii violente, chiar și cel al spitalului Sfântul Ioan, iar câțiva copaci s-au prăbușit pe șosea.

Citeste si: Cum va fi vremea în vara aceasta. Prognoza meteo pentru iunie, iulie și august 2021

Prăpăd a fost și în țară. În comuna Provița de Jos din Prahova au fost filmate imagini înfricoșătoare.

Dezastru și în țară

O viitură puternică stârnită de o ploaie scurtă dar violentă a distrus mai multe gospodării și drumuri comunale. Și localnicii din Câmpulung Muscel s-au trezit într-un veritabil coșmar. Pompierii au intervenit toată noaptea să scoată apa din locuințe.

Citeste si: VIDEO| Înghiţiţi de ape

Și pe litoral s-a stricat vremea- iar ploile iscate brusc au spulberat vacanța turiștilor. Și astăzi, cerul s-a înnegrit dintr-o dată, iar asta a trimis oameni în camerele de hotel...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si