Albert a reuşit in doar câteva ore să cheltuie o avere de pe cardul celui de la care şi-a cumpărat o casă, în Prahova. Spune că ar fi fost un cadou din partea fostului proprietar- un bărbat trecut de prima tinereţe, care s-ar fi şi indrăgostit de el şi... voia să îi facă toate poftele.

ALBERT MIHAILESCU: S-a făcut transferul de bani, s-a plătit contractul la casă, ulterior cum eu am interacţionat cu el şi i-am povestit viaţa mea personală, mi-a oferit un sprijin financiar.

După ce a incasat jumătate din bani a venit la mine şi mi-a spus: dacă ai nevoie de bani ia-ti asta, ăsta este cardul, ăsta este pin-ul, poţi să cheltui.

Iar el.. nici că s-a abţinut! A mers la mall, unde a golit cardul de aproape 115.000 de lei.

Reporter: Ce ai cumpărat?

ALBERT MIHAILESCU: Diverse obiecte. M-am dus cu prietenul meu in mall, am retras şi anumite sume de bani pe care oricum şi le-a primit înapoi în momentul in care el a aflat şi a devenit totul ca o poveste geloasă: ai ieşit cu ala, i-ai cumpărat persoanei respective şi eu ţi-am dat banii să îi cheltui pentru tine.

Vânzătorul apartamentului, însă, a depus plângere după ce a rămas fără cei 25.000 de euro! A venit şi cu o variantă total diferită de cea a lui Albert în faţa procurorilor! Aceea că şi-ar fi uitat cardul într-un dulap din casa pe care o vânduse, exact așa cum îl primise de la bancă, într-un plic sigilat, cu tot cu PIN atașat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gelozia i-a întors declaraţia, susţine, însă, Albert!

ALBERT MIHAILESCU: S-a dus şi a cerut fetelor de acolo camerele, a început să facă pe anchetatorul, să vadă: ia arată cu cine a fost în magazin? Observând, m-a intrebat cine e respectivul şi i-am spus că e partenerul meu de viaţă.

Au incercat să se împace la un mediator, dar fără succes. Albert a fost în cele din urmă acuzat pentru efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic şi a fost plasat sub control judiciar. Şi-a pierdut serviciul, insă a reuşit să înapoieze o bună parte din suma cheltuită.

ALBERT MIHAILESCU: El până, în momentul de faţă, nu a vrut să recunoască faptul că mi-a dat de bună voie cardul. Daca ar recunoaşte, eu aş lua achitare şi el ar rămâne cu paguba.

Păgubitul îşi va recupera întreaga sumă abia la finalul procesului, care, cel mai probabil, va mai dura câţiva ani.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si