Cine crede că patinoarul este doar o mică suprafață acoperită de gheață, se înșală. În Rusia, iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziție o adevărată pistă de gheață în inima pădurii, a transmis Silvia Ioniță.

Poveste de gheață în inima Rusiei

Situată în inima Rusiei, Pista de Gheață din Pădure este una dintre atracțiile magice ale locului. Această destinație oferă o experiență de basm pentru vizitatori, transportându-i într-o lume fermecată a iernii în mijlocul unei păduri de pini acoperite de zăpadă.

Cu o suprafață generoasă de 5,500 de metri pătrați, pista de gheață oferă o panoramă impresionantă, cu poteci înghețate. Cu ajutorul unui sistem de răcire puternic, pista poate funcționa chiar și la temperaturi de peste zero grade Celsius, fiind alegerea perfectă pentru patinaj în St. Petersburg.

Există așa, o atmosferă de Anul Nou, lumină și un format neobișnuit al pistei de patinaj. Nu am văzut niciodată iluminarea copacilor în altă parte, într-adevăr. Este foarte frumos. Cu siguranță merită să revenim aici, a spus un vizitator.

Aceasta este cu adevărat o idee care continuă să se îmbunătățească tot timpul. Nu este ceva uniform, când un proiect este desenat, și atât. Ascultăm ceea ce spun oaspeții noștri, schimbăm iluminatul în fiecare an și îl transformăm în fiecare an, astfel încât acele emoții unice transmise la patinoar să fie întotdeauna prezente,

a spus un vizitator.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atracția turistica poate găzdui până la 1,250 de patinatori în același timp, care se pot bucura de o iarna în culori nemaivăzute.

Citește și: VIDEO- Simona Halep, mărturisiri în premieră. Cel mai greu an din viața tenismenei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si