Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Poveste șocantă. Frați morți în incendiu

Doi copii de doar 3 şi 4 ani din Băileşti au murit intoxicaţi, din cauza unui incendiu. Tatăl n-a mai putut să-i salveze

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a pornit de la un scurtcircuit, provocat de instalaţia electrică pe care tatăl copiilor o improvizase de la vecini, ca să aibă cablu tv. Alţi șapte oameni au fost evacuaţi cu greu de pompieri din calea flăcărilor.

frati morti in incendiu [Sursa foto: Stirile Kanal D]

Îmbrăţişați, dormind în patul modest, alături de mătuşa care îi avea în grijă. Aşa au fost surprinşi cei doi băieţi de 3 şi 4 ani de flăcările care în doar câteva minute au cuprins întregul apartament.

Citeste si: VIDEO| Arși la ochi în școală. Detaliile unui caz șocant

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tragedia s-a produs în jurul orei trei dimineaţa, când un miros puternic de fum a trezit toţi locatarii blocului. 
Pentru că nu plătise curentul electric, tatăl celor doi s-a gândit să improvizeze o instalaţie de la vecini, fără să se gândească însă la pericolul la care îşi poate expune familia.

Azi-noapte, cablul a făcut scurtcircuit, iar focul a transformat în scrum întreaga locuinţă. 

Incendiul care a ucis doi frați în fața tatălui neputincios

Locatarii au auzit zgomotele şi au încercat să se evacueze. Nu toţi au reuşit pentru că fumul greu şi înecăcios se extinsese deja pe holurile blocului. Pompierii au reuşit să salveze 7 persoane, înainte să se întâmple o altă tragedie.

Citeste si: VIDEO| Momente sfâșietoare la înmormântarea celor patru frați care au ars de vii la Timișoara

Mezinul familiei împlinise chiar ieri vârsta de 3 ani. Acum însă, în loc să sărbătorească, tatăl lor se pregăteşte de înmormântare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI