Didi Deshaies este o prezenta obisnuita in gradina de legume amenajata in comuna buzoiana Patârlagele. Unde pune mana americanca stabilita de 16 ani in Romania, se vede!

In aceste sere, produsele sunt cultivate dupa metode vechi, pamantul lucrat manual iar cresterea stimulata doar cu ingrasamant natural provenit din gunoiul de grajd.

Calitatea legumelor si a verdeturilor bio de aici este deja cunoscuta de clientii care fac un abonament pentru a primi un cos cu salata, ridichi, rucola, patrunjel, marar, loboda si ceapa verde-proaspat culese.

Afacere profitabilă cu legume bio românești, făcută de o americancă

„O să avem un coș de legume de sezon bio în fiecare săptămână. Noi folosim un sistem care se numește agricultură susținută de comunitate în care oamenii devin membri ai grădinii”, explică Didi Deshaies.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Afacerea, gandita de americanca, a fost lansata in pandemie si are dublu scop. Ajuta ONG-ul si caminul de copii pe care le conduce Didi dar si pe clientii care au garantia ca primesc produse eco.

„Se abonează la începutul sezonului și fac o mică investiție la început iar după aceea primesc în fiecare săptămână ceea ce recoltăm din grădină, un coș de legume proaspete care ajung direct de la grădina noastră în București, în Buzău, unde avem abonați”, spune americanca mutată la Buzău.

Pretul pentru un cos familial este de 60 lei iar pentru cosul mignon se plateste 45 lei. Livrarea se poate face la domiciliu, pentru o taxă de 10 lei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si