Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Povestea baschetbalistului american care trăiește visul românesc. S-a mutat la Brașov, împreună cu soția lui

Un tânăr baschetbalist din Statele Unite ale Americii, de 26 de ani, a ales să experimenteze visul românesc. S-a mutat la Brașov, alături de soția lui, unde combină sportul cu pasiunea lui pentru vlogging.

Redactia Stirile Kanal D,

Americanul care trăiește visul românesc [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În vreme ce milioane de oameni își doresc să trăiască visul american, un sportiv din Statele Unite experimentează visul românesc. La doar 26 de ani, un tânăr baschetbalist s-a mutat în țara noastră și s-a stabilit la Brașov, alături de soția lui. Acum face parte din echipa de baschet a Brașovului, iar pasiunea pentru sport o combină cu cea pentru vlogging. Pe rețelele sociale, americanul împărtășește cu urmăritorii săi detalii despre noua lui viață, în orașul de sub Tâmpa.

Tânărul american care trăiește visul românesc

„Ne mutăm în apartamentul nostru din România!”.

Așa începe cel mai recent vlog al lui Juwan Gray, un american stabilit la Brașov. Originar din Delaware, tânărul pasionat de baschet și-a început cariera de sportiv profesionist în Europa.

După un an în care a locuit în Suedia, Juwan a primit o ofertă de a juca pentru echipa de baschet a Brașovului. Nu a stat pe gânduri, și-a luat soția și s-au mutat împreună în orașul de sub Tâmpa. 

Sportivul face zilnic antrenamente, iar în cele trei luni de când e la clubul brașovean a și jucat în câteva meciuri de baschet, la nivel național. Când nu e pe teren, Juwan se ocupă de vlog-uri.

Cu camera în mână, tânărul sportiv filmează orice experiență pe care o are în Brașov. Pentru prima dată, americanul a testat mâncarea tradițională la un restaurant cu specific românesc din centrul istoric al orașului.

Citește și: Dansator român, moarte fulgerătoare la Londra. Alexandru avea doar 31 de ani

„- E bună! Cum se numește?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Este ciorbă de fasole în bol de pâine. Aceștia sunt papanași. Arată ca două gogoși, dar nu sunt pentru că înăuntru avem brânză, cu smântână și gem de afine.

- Sunt buni, nu am gustat niciodată așa ceva. Este dulce, simt gustul de afine”. a spus baschetbalistul.

„Am avut șansa să gust aceste mâncăruri românești diferite și totul a fost foarte bun. Deci, experiența mea românească este una grozavă. Am simțit multe arome pentru că mâncarea de aici este făcută proaspăt”, a mai adăugat Juwan.

Peste 30 de mii de oameni s-au uitat la primul său vlog despre mutarea la Brașov. Juwan le-a arătat urmăritorilor săi zonele turistice din oraș, restaurantele preferate, dar și noul apartament în care s-au mutat. 

„Ador noul apartament, îmi place, e perfect. Este potrivit pentru mine și Niya. Sunt sigur că Niya, cu talentul ei de designer interior, va transforma locul acesta în acasă, așa cum face mereu”, a mai spus bărbatul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am început anul trecut când eram în Suedia. Simțeam că e o oportunitate pentru mine să îmi documentez cariera în baschet dacă voi juca în diferite țări și am vrut să le arăt prietenilor și familiei de acasă că lumea este uriașă, e mult mai mare decât orășelul nostru mic”, este părerea lui Juwan.

Juwan va rămâne la Brașov până anul viitor, în luna mai. Dacă contractul cu clubul de baschet Corona va fi prelungit, atunci șederea americanului în țara noastră s-ar putea prelungi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI