Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Povestea emoționantă a actorului care îl joacă pe Tahir în serialul de succes „Lacrimi la Marea Neagră”

Noul serial turcesc de succes - „Lacrimi la Marea Neagra - cucereste publicul din Romania. Are un subiect foarte actual si totodata dramatic - violenta conjugala, peisajul de pe tarmul turcesc al Marii Negre iti taie rasuflatea, iar actorii sunt exceptionali. Putini stiu ca Ulaș Tuna Astepe - cel care il interpreteaza pe Tahir - salvatorul lui Nefes, a trecut in copilarie printr-o drama care i-a marcat existenta si care l-a facut sa puna pret pe fiecare intamplare frumoasa din viata lui.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ulaş Tuna Astepe- Tahir din serialul „Lacrimi la Marea Neagra” a vazut moartea cu ochii cand avea doar 11 ani. In timpul cutremurului din 17 august 1997, a pierdut oameni apropiati.

„Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului. Daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reactionez ca in situatia unui cutremur. Credeam ca in timp voi uita aceasta senzatie ingrozitoare, acea teama teribila, care te cuprinde in astfel de situatii, insa nu este asa. Din pacate, aceste traume te urmaresc toata viata”, marturiseste Ulaş Tuna Astepe. Iar tragediile din viata celebrului actor nu s-au oprit aici.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, urmarita de peste un milion de fani din intreaga tara

Cand avea doar 16 ani, si-a pierdut si tatal, si mama.

Un erou pentru frumoasa Nefes

„Dupa pierderea timpurie a tatalui, si ulterior a mamei, fratele meu a preluat ,controlul, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau. Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost umplut de catre fratele meu mai mare”, spune actorul.

In serialul „Lacrimi la Marea Neagra”- difuzat de luni, pana vineri, de la ora 20:00- Ulaş Tuna, care este personajul principal masculin, devine un erou pentru frumoasa Nefes.

Datorita sprijinului neconditionat pe care i-l ofera si iubirii pe care i-o poarta, Nefes se va transforma din victima intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI