"Aici, iubita, cu cine suntem? Suntem la nunta."

Micuta Gabriela, traieste de 6 ani in casa familiei Milos. In fotografii pare ca a avut o copilarie fericita si rade in toate pozele cu gura pana la urechi. Sotii Milos i-au devenit mama si tata imediat dupa nastere si au crescut-o intr-o familie numeroasa, cu mai multi frati si surori.

Citeste si: Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

"Noi suntem parinti de 10 copii... merg la scoala privata, ceea ce copiii nostri n au beneficiat."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acum, insa, dupa niste ani in care micuta n-a dus lipsa de nimic, autoritatile i-au decis Gabrielei alta soarta. Vor s-o ia din plasament, pentru ca sotii Milos n-au facut la timp actele pentru adoptie.

Prin urmare, o familie din Timisoara care a obtinut adoptia fetei, trebuia s-o ia astazi cu ajutorul unui executor judecatoresc.

Citeste si: Alt caz „Sorina” zguduie România. O copilă de 7 ani va fi luată forțat de la familia care o ține în plasament

Revoltata de situatie este si mama biologica a micutei Gabriela, care- desi a abandonat-o imediat dupa nastere- locuieste in apropierea asistentilor maternali care i-au crescut fiica. O viziteaza deseori: daca micuta ar fi luata de aici, se teme ca nu si-ar mai putea vedea copila niciodata.

Adrian Milos- cel care i-a fost tata copilei- spune ca micuta traieste un calvar de cand a aflat ca va fi luata din familie.

In fata casei unde locuieste micuta Gabriela s-au strans astazi zeci de vecini, care sustin familia fetei.

Stiind, probabil, ca jurnalistii au aflat de caz, autoritatile au amanat momentan ridicarea fetitei, de teama ca situatia sa nu degenereze ca in cazul micutei Sorina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si