,,A cucerit internetul cu ochii ei verzi și boticul alb! Nu este vorba de vreo divă autohtonă, după cum probabil v-ați dat seama, ci de o pisicuță simpatică și expresivă, care a înmuiat inimile internauților. Kiki este noua vedetă a tik-tok-ului, grație stăpânei sale, care o filmează și o postează de mai multe ori pe zi. Frumoasa felină s-a învățat deja cu camera de filmare și savurează fiecare moment petrecut în fața obiectivului'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Pisica Kiki, vedeta internetului

Frumoasă și din cale-afară de expresivă, figura pisicuței Kiki nu lasă pe nimeni indiferent. Felina a devenit noua senzație de pe Tik Tok și strânge milioane de like-uri la clipurile pe care le postează stăpâna ei. Cu fiecare videoclip, Kiki își surprinde fanii: uneori este mofturoasă, altă dată este supărată și din când în când, își tratează stăpâna cu indiferență. Însă de fiecare dată stârnește amuzamentul internauților și chiar mirarea Iuliei, stăpâna ei.

Pisicuța Kiki savurează fiecare apariție În fața camerei, iar stăpâna ei abia reușeste să facă față numărului mare de solicitări venite din partea fanilor felinei.

Iulia Negrea, proprietara pisicii: ,,Primesc dimineața mesaje bună dimineața Kiki, ce face Kiki, vrem să o vedem, nici la asta nu m-am așteptat dar da, și la job îmi zic pacienții că sunt fani Kiki, așa a fost, nu m-am așteptat.

Sunt niște clipuri normale cum le are oricine doar că la ea a prins mai bine, nu știu de ce, dar a prins''.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pisica pare să aibă o viață perfect normală, dar asta nu contează pentru urmăritorii ei din mediul online, care sunt nerăbdători să o vadă pe ea dar și interacțiunile zilnice pe care le are cu Iulia.

De altfel, stăpână pisicuței recunoaște că pagina ei de Tik Tok a crescut neașteptat odată ce a început să o posteze pe Kiki. Încet, dar sigur, felina a devenit un adevărat star al vestitei platforme.

Iulia Negrea, proprietara pisicii: ,,Am postat un clip cu ea random, nu m-am gândit că chiar atât de mult o să prindă, dar probabil fața asta a ei mai arogantă sau tristă a prins. Nu m-am așteptat la asta dar într-adevăr a prins''.

Citește și: VIDEO-Feline curajoase, celebre pentru calmitatea cu care stau la spălat. Ce părere au veterinarii despre îmbăierea pisicilor

Succesul și răsfățul lui Kiki vin, însă, după o lunga perioada în care a fost nevoita să înfrunte singura greutățile vieții. Pisicuța a ajuns în casa Iuliei după mai mulți ani în care a trăit pe străzi și a făcut foamea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iulia Negrea, proprietara pisicii: ,,Stăteam în chirie și ea își ducea viață acolo la gunoi și din mila o hrăneam în fiecare zi și s-a obișnuit așa cu mine și ne-am petrecut așa vreo 4-5 ani acolo lângă gunoi până din păcate a trebuit să ne mutam de acolo și m-am gândit că nimeni nu o să aibă grija de ea și nu am vrut să o abandonez și am luat-o cu mine peste tot''.

Acum, Kiki este un membru important al familiei. Este mângâiată și alintata mereu, ba chiar își mai permite, din când în când, să ridice și pretenții la mâncare. Însă este liniștită pentru că se simte în siguranță și iubita. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si