Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, in varsta de 44 de ani, se pregateste sa calatoreasca in jurul Lunii. El a fost selectat sa fie primul pasager privat al misiunii Space X 2023, proiect coordonat de Elon Musk.

Barbatul a intrat intr-o perioada de pregatire pentru aceasta misiune, insa isi doreste sa aiba si o partenera care sa-l insoteasca in aceasta calatorie inedita in jurul Lunii.

El a publicat un anunt pe twitter si spera sa-si gaseasca femeia pe care o cauta.

Citeste si: Cei mai bogaţi oameni din lume şi-au mărit averile cu 1.200 de miliarde de dolari. Afacerile bizare sunt înfloritoare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„De ce nu ai fi prima femeie care să călătorească pe Lună?". Acesta a fost anuntul facut de miliard pe reteaua de socializare, pe care l-a completat si cu un site unde candidatele ar trebui sa se inscrie, dar sa si indeplineasca cateva conditii.

In primul rand, ar trebui sa fie singure, sa aiba in jur de 20 de ani, sa le placa ideea de a calatori in spatiu si sa participe la pregatirea care presupune aceasta calatorie.

Mai mult decat atat, partenera ideala a miliardarului ar trebui sa fie preocupata de pacea mondiala. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 17 ianuarie 2020.

Yusaku Maezawa a explicat ca a apelat la aceasta metoda deoarece se simte singur. El a incheiat, de curand, o relatie cu o actrita japoneza si are trei copii cu doua femei diferite.

Citeste si: Miliardarul rus Dmitry Obretetskiy, omorât pe o stradă din Londra: ”A fost lovit intenționat de o mașină”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si