Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Povestea tinerei care a nascut tripleti

Un caz rar a fost inregistrat la Timisoara, unde o tanara mama a dat nastere la tripleti, dupa o fertilizare in vitro. Femeia se chinuia de ani buni sa ramana gravida pe cale naturala, insa nu a reusit. Prin inseminare artificiala tanara a adus pe lume doua fetite si un baietel.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Selena, Alice si Damian sunt tripletii care au venit pe lume prin fertilizare in vitro. Micutii s-au nascut la 34 de saptamani, la Maternitatea Bega, iar venirea lor pe lume le-a adus lacrimi de fericire tinerilor parinti.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Karla spune ca ultima luna a sarcinii a devenit grea din punct de vedere fizic, dar si-a umplut mintea cu ganduri optimiste. Nici ea, nici sotul ei nu se asteptau sa faca tripleti.

Cuplul a ales fertilizarea in vitro la o clinica privata din Szeged, Ungaria, iar procedurile au costat 10.000

de euro. Au meritat toti banii, spun proaspetii parinti.

Cazul tripletilor prin fertilizare in vitro e o raritate, mai ales ca medicii recomanda inca de la bun inceput renuntarea la unul dintre embrioni, din cauza riscului de pierdere a sarcinii. Cei doi timisoreni au mers insa la capat cu toti embrionii.

Cei trei bebelusi vor mai ramâne internati aproximativ o luna pana vor reusi sa ia in greutate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI