Sa bea un pahar cu apa, sa se dezbrace sau chiar sa se inchine sunt misiuni aproape imposibile pentru caporalul Marius Gorea.

Barbatul are mana stanga montata gresit de medici, dupa un grav accident rutier.

Marius Gorea era pasager in masina unui prieten care a intrat cu viteza intr-un zid.

Soferul a murit pe loc, iar militarul a ajuns la spital in stare critica.

Tanarul cu o cariera in slujba tarii sale crede ca medicii nu i-au dat sanse la viata si ca din acest motiv nu le-ar mai fi pasat cum ii pune ghipsul la mana.

Dupa doua saptamani in coma, caporalul si-a revenit in mod miraculos. Treptat a reinceput sa mearga, insa bratul lui stang a ramas deformat, dupa ce oasele s-au sudat gresit in ghips.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tanarul militar a lucrat la divizionul 50 Corvete si a servit in misiuni internationale. Momentan e in concediu medical dar se teme ca nu va mai fi apt sa se intoarca la munca.

Caporal Marius Gorea, Divizionul 50 Corvete: As vrea sa fac un apel catre un medic, care ar puta sa-mi puna mana sa pot s-o foloesesc sisa ma intorc la munca.



Cat despre acuzatiile grave aduse Spitalului Judetean constanta, reprezentantii institutiei spun ca nu l-au putut opera pe militar la brat pentru ca pierduse mult sange in accident.

 

Bogdan Obada, director medical SCJU Constanta: Nu este vorba despre nicio culpa medicala. A venit in stare grava cu fracturicu trauma craniana, toraco-abdominala, cu multiple fraturi. Tratamentul s-a facut in ordinea leziunilor cu risc vital.

Dupa accident, colegii caporalului dar si fostul ministru al Apararii Nationale Mihai Fifor au acoperit toate costurile interventiilor medicale, in valoare de 3500 de lei.

Acum, militarul spera sa gaseasca un specialist care sa-i poata fixa bratul asa cum era inainte de accident.

Caporalul Marius Gorea, din Divizionul 50 Corvete al Fortelor Navale, a suferit un grav accident de circulatie anul trecut. Soferul masinii a decedat, iar tanarul de 30 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost ranit grav si s-a aflat in coma.

Dupa ce a iesit din coma, caporalul a fost operat de medicii de la Spitalul Municipal Constanta, care insa i-au fixat gresit bratul stang.

Acum, abia poate duce un pahar cu apa la gura si are nevoie de ajutorul unui chirurg pentru fi operat din nou.

Povestea emotionanta a lui Marius Gorea, imagini de la accidentul rutier suferit si marturia lui, la STIRILE KANAL D de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si