Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Povestea unui imperiu auto. „Ferrari”, producția fenomen, a avut recent premiera într-un cinematograf din Capitală

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a avut recent premiera, într-un cinematograf din nordul Capitalei. „Ferrari”, producția fenomen despre viață și evoluția celui care a dus viteza la rang de artă, a fost prezentat în țara noastră de însuși Piero Ferrari, urmașului celui care a creat un imperiu în lumea automobilistică.

Maria Stiuca,

Povestea unui imperiu auto [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O ecranizare mult așteptată și îndelung documentată. Producția „Ferrari” a fost prezentată fanilor din România chiar de către Piero Ferrari, moștenitorul lui Enzo Ferrari, cel care a creat un imperiu în lumea motoarelor de viteză. Afaceristul, în vârstă de 78 de ani, a venit în țara noastră special pentru evenimentul cinematografic și a pășit pe covorul roșu alături de tânăra lui soție, românca Romina Gingașu.

„Ferrari”, noua producție fenomen

Pelicula urmărește ascensiunea dificilă a celui care a reușit să ducă viteza la rang de artă. Rolul personajului principal este interpretat de actorul Adam Driver, același care a intrat și în pielea lui Murizio, moștenitorul casei Gucci în filmul cu același nume. Pentru a înțelege cât mai bine personalitatea celui care a reușit să creeze un imperiu în industria automobilistică, actorul a petrecut mult timp alături de afacerist și româncă la reședința lor din Italia.

Producția cinematografică a fost așteptată cu nerăbdare și de politicieni care și-au eliberat agenda zilnică pentru a putea fi alături de vestitul afacerist italian la evenimentul de lansare a filmului. Printre ei i-am regăsit pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar si pe Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților.

Citește și: VIDEO- Doliu la Hollywood! A murit actorul Adan Canto, cunoscut în serialul „Narcos”. Acesta avea 42 de ani

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Moștenitorul imperiului nu este străin de țara noastră.

Căsătoria cu Romina l-a familiarizat cu obiceiurile și tradițiile autohtone. Și, în ciuda numelui pe care îl poartă și care are un impact uriaș la nivel internațional, afaceristul și soția lui încearcă să păstreze echilibrul în viața de zi cu zi.

Cei doi, pe care viața i-a adus împreună printr-o simplă întâmplare, sunt căsătoriți de 7 ani și sunt foarte fericiți.

Pelicula „Ferrari" a fost lansată deja în cinematografele din întreaga țară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI