„Prăbușirea podului din Baltimore a iscat o avalanșă de teorii. Deși autoritățile americane sunt de părere că a fost doar un tragic accident, internetul vuiește despre conspirații halucinante: mulți sunt de părere că am asistat, de fapt, la un eveniment <<lebăda neagră>>”, a transmis Christian Sabbagh.

Teoria „lebăda neagră” în cazul podului prăbușit din Baltimore

După prăbușirea dramatică a podului din Baltimore, teoriile conspirației au explodat în mediul online.

În timp ce mulți cred că incidentul halucinant a fost un atac terorist, sunt specialiști care asociază imaginile dezastrului cu eveniment deliberat.
Expresia, pe care teoreticienii conspirației o folosesc pentru a descrie distracția publicului de la comploturi nefaste, a fost populară online după ciocnire. Printre cei care susțin această teorie se afla și fostul consilier pentru Securitate Națională al lui Donald Trump, generalul Michael Flynn.

Citește și: VIDEO-S-au încheiat căutările celor șase oameni dispăruți după prăbușirea podului din Baltimore. Ce au declarat autoritățile

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În primul rând, de obicei, evenimentele „Lebăda Neagră” se întâmplă în lumea financiară, dar asta se va resimți în lumea financiară cu siguranță.

Dar astea sunt evenimente care se întâmplă și nu ți-ai fi imaginat niciodată”, a explicat o persoană.
Cu alte cuvinte, o „lebădă neagră” este un eveniment cu totul neașteptat care poate perturba dramatic istoria. Ziarul american Politico a întocmit o listă cu câteva posibile astfel de evenimente șoc care ar putea da peste cap alegerile din Statele Unite din 2024. Acestea ar fi: izbucnirea unui război între SUA și China, un atentat asupra unuia dintre candidați si chiar o „apocalipsă digitală”.
Andrew Tate se află și el printre cei care vorbesc despre iminenta unui astfel de eveniment, în mediul online.
„V-am explicat tuturor că 2024 este anul haosului. Dar nu vă fie frică! Nu veți scăpa decât printr-un eveniment „lebăda neagră”. Ceva trebuie să meargă prost”, spunea Andrew Tate.

Deși în Statele Unite se vorbește tot mai intens despre apariția unei „lebede negre” înainte de alegerile cruciale din luna noiembrie, oficialii americani nu cred însă că accidentul din Baltimore a fost legat de terorism sau provocat intenționat.
„Totul până acum indică faptul că acesta a fost un accident teribil. În acest moment, nu avem nici un alt indiciu, niciun alt motiv să credem că aici a fost vreun act intenționat”, spunea Joe Biden.
În tot acest timp, oficialii americani au anunțat că au recuperat trupurile a doi dintre muncitorii dispăruți, după ce podul din Baltimore s-a prăbușit.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile căutările au fost oprite temporar. Se crede că alți patru muncitori s-ar afla printre victimele dezastrului.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: