În Laponia este agitație mare în această perioadă. În satul Rovaniemi, locul despre care se spune că ar fi casa lui Moș Crăciun, spiridușii nu mai contenesc cu treaba. Se ocupă de pregătirea cadourilor dar îi primesc și pe turiștii nerăbdători să îl cunoască pe Moșul. De altfel, simpaticul bătrânel, care vine o dată pe an, numără zilele rămase până la noaptea magică.

Pregătiri intense în satul lui Moș Crăciun

Căsuța lui Mos Crăciun, din îndepărtata Finlanda, este mereu bucuroasă de oaspeți. La fel și Moșul, care în această perioadă se pregătește pentru cea mai grea noapte din an: aceea în care împrăștie magia peste o lume întreagă.

Citește și: VIDEO- Safari cu reni în Laponia. Peisaj de vis în Țara lui Moș Crăciun

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dornice să își spună dorința de Crăciun, două fetițe simpatice au venit, alături de părinții lor, să îl cunoască pe Moșul. 
Însă, indiferent ce dorințe au micuții, niciunul dintre ei nu refuză o plimbare cu sania trasă de reni sau o porție de distracție pe toboganele de gheață amenajate în satul Moșului. De altfel, nu există turiști care să nu își dorească să încerce toate activitățile din Laponia.


În fiecare an, satul Rovaniemi este vizitat de peste 500 de mii de turiști, ceea ce îl transformă într-una dintre cele mai căutate destinații din regiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si