Pregătirile pentru întâi iunie sunt în toi, iar părinții vor să le organizeze micuților o zi de neuitat prin intermediul cadourilor, plimbărilor și diverselor evenimente deja stabilite. Însă, în toată această grabă, uită de adevărata semnificația a zilei, spun specialiștii: timpul petrecut împreună, a transmis Cristian Sabbagh.

Copiii sunt răsfățați de ziua lor

Cea mai așteptată zi a copiilor a devenit pentru adulți motiv de alergătură prin magazine.

Părinții și bunicii caută cadouri pe măsură, conform listelor făcute de acasă.

Bucurie pentru ei și... un pic de drum, a spus o mămică.

Am un nepoțel și își dorește foarte mult o limuzină, nu știu dacă găsesc, a spus o bunică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

1 iunie a fost întotdeauna o zi plină de răsfăț pentru cei mici și reprezintă o ocazie specială pentru ca părinții și cei mici să petreacă timp de calitate împreună. Darurile vin doar ca un plus, pe lângă planul pregătit pentru ziua de mâine.

Să ieșim în parc, o să căutăm locuri de joacă o să căutăm și un concert pentru copii și după aceea acasă.

Trebuie să ne bucurăm alături de ei și să rămânem tineri alături de ei, a spus un tătic.

În acest joc intră toate rudele care încearcă să îi bucure pe copii.

Citește și: VIDEO O copilă de 14 ani a fost umilită, bătută și lovită de o fată cu un an mai mare decât ea. A fost supusă la mai multe abuzuri de față cu alți adolescenți

Pentru nepoțica mea și mă uitam după o jucărie ceva, a spus o bunică.

După lucrurile materiale, mulți uită ce îi bucură cu adevărat și cel mai mult pe cei mici, indiferent ce zi este în calendar, timpul petrecut împreună.

Ziua internațională a Copilului este marcată în România pe 1 iunie, deși multe alte țări au stabilit data de douăzeci noiembrie. Mâine, atât în București, cât și în țară, se organizează diverse evenimente de la concerte, ateliere, porți deschise și până la concursuri sportive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si