„Distracția continuă și astăzi pentru cei care au ales să-și petreacă Revelionul într-un resort de lângă Cluj-Napoca. Colega mea, Silvia Cseh, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Silvia”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Revelionul se prelungește la Cluj-Napoca

„Bun găsit! Peste 1.200 de persoane și-au petrecut Revelionul în această sală de evenimente, iar distracția continuă și astăzi. Turiștii care sunt cazați în acest resort sunt așteptați în această seară la o petrecere în pijamale, iar pregătirile pentru acest eveniment sunt deja în toi.

Oaspeții vor fi întâmpinați din nou cu mesele pline, dar, de data aceasta, cu un meniu ceva mai ușor. Pe scenă va urca din nou Andra, concertul ei fiind urmat de un party cu muzică mixată de GeoDaSilva. Până la această petrecere turiștii mai au timp de odihnă dar și să se bucure de toate activitățile din resort. Vorbim aici de călărie, plimbări și mișcare în aer liber, până la spa și terapii relaxante, așa, ca la început de nou an. Vacanța all inclusive se încheie mâine, dar nu puțini sunt turiștii care și-au prelungit vacanța și vor să se mai relaxeze de Anul Nou, așadar distracția continuă aici”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Au sărbătorit Revelionul în stradă. Cum s-au distrat aceștia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si