„Mergem acum în Sectorul 3 al Capitalei unde primăria va organiza Revelionul în Hala Laminor. Colega mea, Dana Luțu, se află la fața locului. Bun găsit! Cum vor fi așteptați oaspeții de Revelion și cum stau cu pregătirile gazdele”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Pregătiri de Revelion în Hala Laminor

Dana Luțu: Bun găsit tuturor! Pregătirile sunt în toi pentru ceea ce se dorește a fi cea mai frumoasă petrecere de Revelion din Sectorul 3.

Să știți că aici, pe 31 decembrie vor fi 1.500 de participanți care au plătit un bilet de 200 de lei, iar copiii sub 7 ani au avut accesul gratuit. Dar despre surprize și despre cum se va desfășura Revelionul în Sectorul 3 ne va vorbi doamna director Mioara Matei. Bună ziua!

Citește și: VIDEO- S-a dat startul cumpărăturilor pentru Revelion. Românii vor să fie sigur că nu uită nimic

Mioara Matei: Buna ziua! După cum vedeți, pregătirile pentru Revelion sunt în toi. Ne mai despart doar două zile până la momentul demarării acestei petreceri care va începe de la ora 20.00. Așa cum am spus, 1.500 de locuitori ai Sectorului 3 sunt așteptați să treacă în noul an în Hala Laminor. Pentru copiii sub 7 ani, dincolo de accesul gratuit avem caruselul care va funcționa pe toată perioada evenimentului și în spatele nostru zona cu jucării gonflabile la dispoziția copiilor și de ce nu, a părinților lor.

Dana Luțu: Spuneți-ne, cum ați aranjat locurile la masă?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mioara Matei: Există mese de 10 și de 12 persoane, astfel încât să-i putem asigura pentru cei care au și copii, accesul copiilor la mese, împreună cu părinții lor.

Dana Luțu: Ce mâncăm? Care este meniul?

Mioara Matei: Mâncăm tradițional românesc în principal și tocmai pentru că ne dorim să păstrăm o tradiție și anume peștele la masa de Revelion, avem un preparat vedetă. O Dorada umplută cu legume care va fi preparată de un chef și care va fi servită la mese participanților la Revelion.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si