Remarcabila in show-ul fenomen "Bravo, ai stil", precum si in emisiunea "Teo Show"- in calitate de prezentator al rubricii "Secrete intre fete"- Cristina Mihaela Dorobantu a dovedit ca frumusetea merge mana in mana cu inteligenta, spontaneitatea si dorinta de a face performanta.

Cu o experienta indelungata in televiziune, carismaticul Victor Slav este si el nerabdator sa inceapa spectacolul!

Prezentatorii emisiunii "Imi place dansul" au avut parte de o sedinta foto incendiara alaturi de juriul format din profesionisti din lumea dansului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desi recunosc faptul ca nU sunt ași in ale dansului, cei doi prezentatori nu se feresc sa faca show la evenimentele la care participa.

CRISTINA MIHAELA DOROBANTU: Cel mai recent am dansat la nunta unei colege, nu m-am descurcat.

VICTOR SLAV: Intr-o hora am dansat in weekend, in weekend-ul care a trecut pentru ca am fost la o nunta si m-am descurcat excelent.

Din aceasta toamna, concurenti ambitiosi si talentati vor face spectacol prin evolutiile lor, iar juratii- Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL sunt pregatiti sa le noteze fiecare miscare.

Coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevazute si emotiile uriase nu vor lipsi din acest show extraordinar- „Imi place dansul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si