Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pregătiri pentru spectacolul dansului

Prezentatorii show-ului „Imi place dansul” abia asteapta sa-i cunoasca pe concurenti. Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu vor fi gazdele acestui spectacol revolutionar, care va cuceri prin frumusetea evolutiilor, adrenalina si cele mai tari hituri ale momentului.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Remarcabila in show-ul fenomen "Bravo, ai stil", precum si in emisiunea "Teo Show"- in calitate de prezentator al rubricii "Secrete intre fete"- Cristina Mihaela Dorobantu a dovedit ca frumusetea merge mana in mana cu inteligenta, spontaneitatea si dorinta de a face performanta.

Cu o experienta indelungata in televiziune, carismaticul Victor Slav este si el nerabdator sa inceapa spectacolul!

Prezentatorii emisiunii "Imi place dansul" au avut parte de o sedinta foto incendiara alaturi de juriul format din profesionisti din lumea dansului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Desi recunosc faptul ca nU sunt ași in ale dansului, cei doi prezentatori nu se feresc sa faca show la evenimentele la care participa.

CRISTINA MIHAELA DOROBANTU: Cel mai recent am dansat la nunta unei colege, nu m-am descurcat.

VICTOR SLAV: Intr-o hora am dansat in weekend, in weekend-ul care a trecut pentru ca am fost la o nunta si m-am descurcat excelent.

Din aceasta toamna, concurenti ambitiosi si talentati vor face spectacol prin evolutiile lor, iar juratii- Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL sunt pregatiti sa le noteze fiecare miscare.

Coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevazute si emotiile uriase nu vor lipsi din acest show extraordinar- „Imi place dansul”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI