„Se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea târgului de Paște de la Craiova. Primii vizitatori au furat deja startul și au venit să-și facă poze cu decorațiunile, înainte ca zona să se aglomereze. Tematica de anul acesta este Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici, iar întregul parc s-a transformat într-o adevărată lume de basm”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici, senzație la târgul de Paște

Târgul de Paște din Craiova de anul acesta are loc în parcul Nicolae Romanescu. Curioșii au furat deja startul și au venit să se pozeze cu decorurile rupte din povești. 

Tematica din acest an este Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici, iar toate decorațiunile au fost construite în așa fel încât să se potrivească cu povestea îndrăgită de copii.

Citește și: VIDEO- Care sunt cele mai căutate limbi străine în România? Ce spun specialiștii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Casa Bibescu din spatele meu a fost, iată, redecorată și transformată în Palatul Vrăjitoarei. Alături de el se află și cea mai fotografiată figurină din târgul de Paște, și anume Albă-ca-Zăpada, împreună cu al său măr otrăvit”, a transmis Teodora Argint.

Cât privește tarabele comercianților, acestea au fost amplasate în căsuțele viu colorate care poartă numele piticilor. De la târg nu lipsesc nici iepurașii sau decorațiunile încărcate cu flori. 

Pentru amatorii de senzații tari, anul acesta a fost montat un mic roller coaster lângă locurile de joacă din parc. Acesta s-a deschis de câteva zile, iar o plimbare costă 15 lei. 

În parc a fost montată și cea mai mare roată panoramică din țară.

Aceasta are 40 de metri înălțime și 140 de locuri. Târgul de Paște din Craiova se va deschide vineri și va dura până pe 12 mai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si