Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Premieră medicală în România! Prof. dr. Ioan Lascăr a transformat un hermafrodit în femeie în doar 4 ore!

Premieră medicală în România realizată de prof. dr. Ioan Lascar. Datorită reputatului chirurg de la Spitalul Floreasca din Capitala, un hermafrodit a devenit femeie, dupa patru ore de operatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

33 de ani a trait cea pe care o vom numi Valentina cu povara malformatiei pe care o avea din nastere. Nesiguranta si incertitudinea ca nu stie cine sau ce este au fost pe punctul de a o darama psihic..

Premieră medicală în România! Ce spune prof. dr. Lascăr

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Diagnosticul este pseudohermafroditism masculin. Asta inseamna ca avem elemente specific anatomice ambelor sexe. Fara sa fie clar definita apartenenta la unul dintre sexe”.

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu a luat o decizie radicală. Scandalul atinge cote internaționale

Fara sa poata avea un partener sau o partenera, Valentina a luptat singura cu prejudecatile. A fost internata de nenumarate ori, a beneficiat chiar de interventii chirurgicale, dar nimeni nu a reusit sa o ajute! Dupa numeroase analize hormonale si evaluari psihologice, medicii de la spitalul Floreasca au decis impreuna cu pacienta sexul pe care aceasta l-a dobandit dupa operatie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

PROF. DR. IOAN LASCAR seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: „Am reusit sa definesc clar apartenenta la sexul feminin. Am utilizat detalii anatomice pentru a reconstrui organele feminine”.

A ales sa fie femeie, iar acum asteapta increzatoare sa isi inceapa noua viata si chiar sa-si intemeieze o familie.

Citeste si: Premiera mondiala. Rinichi transportat cu drona. O pacienta a fost salvata

PROF. DR. IOAN LASCAR, seful Clinicii de Chirurgie Plastica, Spitalul Floreasca: A nu cunoaste carui sex ii apartii la 33 ani este o problema psihologica importanta, care te poate marca din toate punctele de vedere existenta unei persoane.

Pacienta va mai ramane internata doua saptamani la spitalul Floreasca, pentru recuperare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI