Acest lucru constituie o premieră medicală la noi în țară, cât și în sud-estul Europei.

Robotul Da Vinci ușurează munca medicilor, el permițând o vedere 3D extrem de clară și în profunzime.

Citeste si: Am aflat cine este bărbatul din Galați care și-a bătut cu bestialitate cei doi copii! "Nu am vrut să îi rănesc! Îi iubesc mult!"- Unde au ajuns cei doi micuți?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru chirurg, avantajul cel mai mare este precizia cu care poate face intervenția. Robotul Da Vinci Xi îi poate reda în timp real imagini 3D de înaltă rezoluție, și se pot executa mișcări la 360 de grade printr-un orificiu de câțiva centimetri. La acestea se adaugă siguranţa, precizia şi posibilitatea măririi unor imagini de până la 20-30 de ori, atunci când este necesar.

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

Acest tip de intervenții se fac în numai 7 centre din Europa Occidentală.

Avantajul unei astfel de operații este recuperarea. Spre exemplu, o persoană operată cu acest aparat are o recuperare în numai patru zile, față de operația clasică a cărei recuperare poate ajunge și la o lună de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si