De parcă traficul din Capitală nu era suficient de aglomerat, zecile de șantiere deschise în acest moment au blocat complet multe artere principale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În cincisprezece locuri din oraș se lucrează la rețeaua de termoficare, pe alte cinci străzi sunt deschise șantiere pentru noua linie de metrou, iar pe alocuri mai găsim șantiere deschise pentru diferite avarii și reabilitarea liniilor de tramvai.

"E groaznic cu șantierele, tot Bucureștiul e un șantier", spune un șofer. De aceeași părere este și premierul Marcel Ciolacu care a chemat astăzi primarii la guvern pentru a căuta soluții.

Încă nu este clar care a fost concluzia întâlnirii. Joi, o altă discuție pe tema traficului va avea loc între primarul general și premier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si