Acest bărbat care-și bruschează soția, fară să-i pese că femeia îi ține pruncul în brațe, este preotul Alexandru Palur, din Bacău. A uitat de cele sfinte și, dezbrăcat de sutană și de omenie, a îmbrâncit-o pe partenera de viață și a amenințat-o, spun martorii. Totul s-a întâmplat în plină stradă, când individul, parcă amețit de furie, a tras de brațul preotesei înspăimântate până când a convins-o să intre- cu tot cu bebeluș, în mașină.

Scenele au creat revolta si in mediul online, unde filmarea a strans peste o mie de distribuiri in doar cateva ore. Comentariile nu contenesc sa curga.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prins pe picior greșit și criticat aspru de enoriasi, preotul- ce slujește la biserica din Radomiresti, a ținut să menționeze că nu și-a bătut soția atunci când au ajuns acasă.

Citeste si: VIDEO| Şi-a făcut drum printre rafturi

"Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul.

În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent", spune preotul.

Polițiștii, în schimb, nu par convinși că preotul a avut doar o rătăcire de moment, așadar au început o anchetă pe numele său.

Citeste si: VIDEO| O mireasă a trecut prin cel mai mare șoc în ziua nunții, din cauza exploziei din Beirut: ”O să mor? Cum o să mor?”

Politistii s-au autosesizat, cercetari sub aspectul infractiunii de violenta in familie.

Preoteasa, agresata cu pruncul în brațe, nu a depus, momentan, nicio plângere impotriva chipului bisericesc. Superiorii parintelui, de la Arhiepiscopia Romanului si Bacaului i-au suspendat dreptul de a sluji pe perioada anchetei si l-au trimis pe acesta la manastire, pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si