„Preparatele care vor sta la loc de cinste pe masa de Paște nu trebuie să fie doar aspectuoase, ci și gustoase și ușor de preparat. Bloggerul culinar, Cristina Toth, ne prezintă astăzi trei variante de aperitive perfecte pentru mesele de sărbători”, a tranmis Cristina Dorobanțu.

Rețete rapide și elegante pentru Paște

Cristina Toth, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari de la noi din țară, este inginer și om de televiziune la bază, însă gătitul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Astăzi, ea ne arată trei dintre rețetele ei preferate pentru masa de Paște.
„Pentru ouăle umplute avem nevoie de ouă în primul rand, crema de brânză, parmezan, muștar, boia sare piper, ceapa verde, iar pentru decor, frunză de leurdă”, a explicat Cristina Toth.
Pentru început, ouăle se pun la fiert.

Citește și: Douăzeci de dansatori, blocați în Dubai din cauza inundațiilor! Marcel Ciolacu îi va însoți în aeronava spre România

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acestea se acoperă cu un nou strat de spanac și lipie. Tartele merg apoi direct la cuptor unde vor sta până se vor rumeni.
„Între timp, pregătim salata de boeuf. Dacă vreți, puteți să o faceți și în formă de tartă”, a mai spus Cristina.
Pentru celebrul preparat, Cristina are și un secret.
„Pun la fiert carnea de vită, când e aproape fiartă pun și legumele și le fierb la foc foarte mic, apoi le toc și adaug castraveți murați, uneori pun și mazăre”, a continuat Cristina.


Salata este decorată cu ouă de prepeliță si frunze de pătrunjel. Apoi, cât timp tarta pasqualina se răcește, trecem la etapa curățării ouălor pentru primul aperitiv.
Crema obținută va fi folosită apoi pentru a umple ouăle. La final, se pun codițele de ceapă verde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si