La vârsta de 45 de ani, Emmanuel Macron surprinde pe toată lumea cu forma lui fizică și energia de care dă dovadă. Președintele Franței a fost acuzat de ”masculinitate toxică” după ce a băut o bere în 17 secunde.

Emmanuel Macron a băut o bere în 17 secunde

Totul s-a petrecut după ce echipa de rugby Toulouse a învins echipa La Rochelle, pe Stade de France din Paris, într-un meci ce a avut loc weekend-ul trecut.

Citește și: Emanuel Macron, vizită scurtă în România după ce s-a întors din China

Președintele Franței a mers în vestiarul celor de la Toulouse pentru a sărbători victoria, iar ce a urmat a întrecut așteptările sportivilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Fostul președinte al Franței a fost condamnat definitiv la închisoare. Nicolas Sarkozy ar putea executa pedeapsa la domiciliu

Emmanuel Macron a fost servit cu o bere pentru a sărbători victoria, bere pe care a băut-o în doar 17 secunde, dintr-o singură înghițitură.

Președintele Franței a fost acuzat de “masculinitate toxică”

Liderii opoziției au văzut filmarea și au condamnat gestul lui Macron, pe care l-au acuzat de iresponsabilitate și ”masculinitate toxică”.

Masculinitatea toxică în conducerea politică într-o singură imagine ”, a scris pe Twitter deputata Sandrine Rousseau, din partidul Verzilor.

Citește și: Francezii gătesc o omletă colosală din 15.000 de ouă în cadrul celei mai importante tradiții din Paște din țară

Un președinte care împărtășește bucuria a 23 de jucători și ia parte la tradițiile lor.

Asta este tot ”, a spus Jean-Rene Cazeneuve, deputat din partidul lui Macron.

Citește și: VIDEO- Franța clocotește de tensiunile protestelor. Oamenii nu vor să plece din stradă

Președintele are o responsabilitate ca model de urmat în ceea ce privește stabilirea unui exemplu sănătos de comportament. În acest caz, el asociază sportul, petrecerile și consumul de alcool într-un context de presiune virilă în care toată lumea bea puțin prea mult. ”, a spus și Bernard Basset de la organizația caritabilă Association Addictions France.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si