„Este o tragedie și ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese, e nevoie ca organizatorii să fie mai fermi. Dacă vrem să mergem la rădăcină, este nevoie de educație. Mă însoțește și ministrul de Interne și sunt convins că are deja o abordare”, a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe susținută la o școală din Buzău.

Citeste si: Klaus Iohannis cere creșterea pensiilor. "Atunci când avem inflație și prețuri în creștere, trebuie să crească și pensiile"

Președintele Iohannis, vizită la o școală din Buzău

„Suntem într-o etapă în care încercăm să îmbunătățim întregul cadru pentru școli cu abordări mai acuale. Educația pentru mediu este parte importantă în programul România Educată. Avem aici o școală care aplică foarte multe din ceea ce ar trebui să se găsescă în școli”, a completat președintele Iohannis. 

Citeste si: Klaus Iohannis: Pericolul minelor în Marea Neagră există, dar Portul Constanţa nu este blocat şi vom avea grijă să nu fie blocat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Această școală, școala 11 din Buzău, pune un accent deosebit pe educație pentru mediu, pe economie circulară, există o seră didactică și multe proiecte.

Felicitări echipei și conducerii școlii și o apreciere specială pentru elevii care participă. Este important că tânăra generație e preocupată de mediu", a mai declarat Klaus Iohannis.

Citeste si: VIDEO- Procurorul șef Antidrog din cadrul DIICOT, demis de Klaus Iohannis după ce doi tineri au murit la Saga Festival

VIDEO: Urmărește declarațiile făcute de președintele Klaus Iohannis 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si