„Despre piesa <<Oameni>> și nu numai, au venit astăzi să ne vorbească Iuliana și Costin Ghinea ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Prestige Orchestra, nouă ani de existență

Cristina Dorobanțu: Bun găsit, dragilor!

Iuliana Ghinea: Bine te-am regăsit, draga noastră!

Cristina Dorobanțu: „Oameni”, așa se numește piesa nouă.

Iuliana Ghinea: Da, „Oameni”, căci fără oameni nu știu ce ar fi fiecare dintre noi.

Citește și: Serialul “Poveste din Anatolia” va avea premiera pe 22 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D. Noua producție va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 20:00

Cristina Dorobanțu: Nouă ani. De nouă ani sunteți împreună în formula aceasta. Ce spuneți fiecare în parte despre acești nouă ani?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Costin Ghinea: Nouă ani plini cu bune și cu rele, cărămidă cu cărămidă am clădit ușor, ușor și abia în ultima perioadă începem să ne bucurăm de tot ceea ce am construit până la urmă.

Iuliana Ghinea: Pentru mine, cei nouă ani vin cu acele zile în care îmi pun întrebarea „oare aș fi putut face ceva fără el?” Și îmi răspund nu.

Căci unul fără celălalt nu am fi putut realiza ceea ce am realizat astăzi și, practic, despre asta este vorba și în piesă. Pe tine inima mea te-a așteptat și a venit atunci când trebuia.

Cristina Dorobanțu: Piesa „Oameni” este dedicată celor care v-au susținut până acum.

Iuliana Ghinea: Da, și oamenilor publicului, în general. Pentru că noi, până la urmă, muzică facem pentru public, pentru oameni, împărtășim iubirea care este cel mai frumos lucru de pe acest pământ, cu oamenii care ne aleg să le fim alături în cele mai frumoase momente din viața lor și atunci, și pentru ei este această piesă, pentru că noi dăruim tot ceea ce este în interiorul nostru oamenilor.

Cristina Dorobanțu: Cum s-a născut povestea acestei piese și ce v-a inspirat?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Costin Ghinea: Am fost în studio la Eduard Sanda și ne întrebam ce piese scoatem, la ce piese să lucrăm și la un moment dat apare „Oameni”.

Iuliana Ghinea: Noi am făcut două piese anul acesta cu Eduard.

Prima este „Ne unim destinele”, pe care am lansat-o de ziua lui Costin care este într-adevăr și imnul iubirii pentru că a fost dansată în toate colțurile țării și nu numai pentru dansul mirilor. Și piesa „Oameni”, în același timp am ascultat-o și am zis că vrem să o lansăm doar că a trebuit să așteptăm să vină momentul și nu știu... ne-a inspirat așa, un vibe bun, o energie pozitivă, noi mergem foarte mult pe lucrul acesta, pe faptul că oamenii de lângă noi trebuie să ne transmită ceva, să aibă o energie frumoasă.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si