În toiul nopţii, doi indivizi au venit la vila situată pe şoseaua Nordului, gata să dea lovitura vieţii lor. Cei doi hoţi se aşteptau ca vila să fie goală, insă au dat nas in nas cu afaceristul. Ar fi tăbărât pe el cu pumnii şi cu picioarele şi l-au încătuşat. Câtă vreme a stat imobilizat, milionarul a fost martor cum intreaga casă i-a fost răvăşită.

Citeste si: VIDEO- Se cere anchetarea profesoarei agresive

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Hoții i-au luat din casă mai multe ceasuri produse în serie limitată de către Rolex, Cartier, dar și alte branduri celebre, brățări și inele cu diamente, butoni de cămașă din aur și 2.300 de euro.

Prieteni apropiaţi ai omului de afaceri, în cercul de suspecți

După ce au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din curtea afaceristului dar și de la casele vecinolor săi din Șoseaua Nordului, polițiștii au încercat să stabilească, pe cât posibil, traseul urmat de tâlhari, folosindu-se de camerele de supraveghere stradale.

Citeste si: Ce poză a pus Andreea Pirui pe Facebook în ziua în care Marius a făcut anunțul despărțirii

În același timp, s-a început conturarea unui cerc de suspecți. Printre aceştia- susţin surse citate de jurnaliştii de la Gândul- se numără prieteni apropiaţi ai omului de afaceri care ar fi putut să ofere pe tavă pontul infractorilor. Pentru că aşa este procedura, nici iubita afaceristului nu este scoasă din scenariile anchetatorilor deocamdată, deşi chiar ea a sunat la 112.

“Înţeleg curiozitatea, insă în astfel de momente avem nevoie de liniste. Dincolo de asta nu doar oamenii de bine urmăresc relatările din presă, prin urmare avem nevoie şi de înţelegereȚ, spune prietena afaceristului.

Aceleaşi surse susțin că, în lipsa altor indicii, polițiștii au întocmit liste cu toți tâlharii care au acest mod de operare și care au fost eliberați din închisoare. Sunt cercetaţi chiar şi cei care fugiseră din ţară, dar ar fi revenit în contextul pandemiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si