Suparat ca i se cer iarasi explicatii, barbatul a refuzat sa spuna de ce da iar cu subsemnatul. Surse din ancheta ne-au marturisit, in schimb, ca prietenul lui Gheorghe Dinca a mai avut, in trecut, iesiri violente si ca a fost inchis dupa ce si-a batut tatal.

In plus, cei care conduc ancheta asteapta rezultatul probelor ADN pe care le-au prelevat de la el si, daca se potrivesc cu cele gasite in casa, amicul suspectului ar putea fi pus sub urmarire.

La audieri, ar fi trebuit sa ajunga si o femeie bruneta cu parul lung. Despre ea, s-a zvonit prin vecini ca il vizita des pe Gheorghe Dinca. Relatia dintre cei doi ramane insa un mister. Suspectul nu era divortat, iar femeia i-ar fi putut fi amanta.

Citeste si: Mătușa Alexandrei, într-o relație cu Dincă!? Detalii halucinantă care aruncă ancheta în aer

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

DIANA CARJALIU- psihiatru: Nu pot sa invinovatesc familia ca l-a parasit. Toti psihopatii sunt parasiti de familiile lor si ideea e ca ei au fugit departe. Trebuie sa fugi departe, nu poti sa fugi in acelasi oras, ca psihopatul te pandeste dupa colt, iti intra in casa, face dublura la cheie, iti insceneaza tot felul de chestii. Sunt periculosi!

Capabil de scenarii de groaza, Gheorghe Dinca ar fi, de fapt, raul cel mai mic, crede Alexandrul Cumpanasu.

Unchiul Alexandrei a sustinut, astazi, in fata Parchetului General, ca are dovezi.

ALEXANDRU CUMPANASU- unchiul Alexandrei: Sunt informatii despre anturajul familiei, despre modul in care oameni declara cu subiect si predicat ca acesta familie era implicată- nu doar Dinca, ci si alti membrii ai familiei- in trafic de personae. Si nu ma refer aici doar la sclavie sexuala si trafic pentru exploatare sexuala. Este vorba si despre exploatare in munca.

Ceilalti complici au fost, spune el, angajatii statului. Prin nepasarea de care au dat dovada, acestia au permis ca ororile sa se intample. Drept dovada, unchiul Alexandrei a postat, pe Facebook, fisa de eveniment intocmita de politisti, in care agentii au precizat ca fata a plecat, voluntar, de-acasa, la o intalnire cu iubitul ei.

Citeste si: Declarațiile șocante ale unui partener de afaceri al lui Dincă: "Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști"

Daca in cazul Alexandrei, exista probe ADN care confirma decesul, despre Luiza, nimeni nu stie nimic: doua saptamani au trecut de cand Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si pe ea,
dar moartea fetei de 18 ani este, totusi, incerta.

Fara grai te lasa si descoperirile care vin pe banda rulanta. Am tot auzit ca Gheorghe Dinca avea de gand sa vanda gospodaria groazei, dar e halucinant ca tot ce a ridicat in curte e fara autorizatie de contructie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O recunosc cei din primarie, care mai bine de doua decenii nu l-au deranjat pe Dinca.

Intre timp, in curtea suspectul, sapaturile continua. Anchetatorii au prelungit mandatul de perchizitie cu inca 10 zile.

Citeste si: Cazul Caracal ia o întorsătură neașteptată. Un prieten de-al lui Gheorghe Dincă, prins cu minciuna după audieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si