Abilitățile de comunicare modernă sunt componente ale societății și ale pieței. „Avem abilități moderne de comunicare care trebuie să fie adaptate la nevoile societății, societate care dă piața, până la urmă, căci despre asta este vorba, despre piața, despre piața de consum. Societatea conduce această piață și spre exemplu, abilitatea de a transmite clar și concis un mesaj este la mare căutare în 2024. Atenția, nivelul de atenție, deficitul de atenție a scăzut de la 12 secunde la 8 secunde și deja a devenit o artă să reușești să captezi atenția și să stârnești curiozitatea în 2024”, spune

Mihai Crăciun.

Mediul online și impactul asupra comunicării

„Mediul online a modificat modul în care noi ne întâlnim spre exemplu. Dacă a făcut ceva bun pandemia asta, asta a fost. Modul în care noi ne întâlnim”, făcând referire la întâlnirile online pe platformele destinate, des întâlnite în pandemie.

„Oamenii consumă social media și acest lucru afectează nivelul de atenție. Creatorii de conținut, campaniile de marketing, absolut tot ce ține de această zonă trebuie să îndeplinească niște criterii noi, bazate pe consumator și consumatorul primește regulat dopanină din social media și asta schimbă un pic lucrurile”.

Care sunt abilitățile de care avem nevoie pentru a comunica corect în zilele noastre?

Specialistul în comunicare Mihai Crăciun a enumerat: „ai nevoie de dicție, garantat, ca să comunici mai bine, ai nevoie de niște skill-uri pe public speaking foarte bune totodată, ai nevoie să știi conținutul foarte bine atunci când ești invitat undeva sau când trebuie să ții

o ședință cu colegii”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Invitatul a vorbit și despre meseriile care vor fi înlocuite de inteligența artificială.

„Noi doi suntem în siguranță, ne-am ales bine meseriile. Normal, automatizarea va schimba viața oamenilor și, în funcție de meseria pe care o ai va trebui să încerci să te adaptezi și să înceți să poți să faci lucruri noi dar garantat sunt foarte importante aceste abilități consider că oamenii ar trebui să îmbrățișeze inteligența artificială și nu să fugă de ea așa cum am tot văzut.

Am fugit și de mașini prima dată, așa am fugit și de tablete și de smartphone-uri, generația noastră va fi ajutată de inteligența artificială să își găsească mai ușor subiectele. AI-ul, Chat GBT-ul este un scraper foarte bun, dacă ești în căutarea unui lucru punctual poți folosi Chat GBT-ul pentru asta, pentru a găsi o scenă dintr-un film pe care nu ți-l amintești cum se numește”, a declarat specialistul în comunicare, Mihai Crăciun.

#JosFiltrele: Diana Sar a povestit cele mai grele momente din viața de model

Invitata de astăzi, actrița și modelul Diana Sar a vorbit despre cum i-au fost modificate fotografiile doar pentru a părea mai slabă, când erau căutate fete tot mai slabe. Diana Sar a povestit că era nevoită să țină diete și nu mereu i-a fost ușor.

„În afară de filtrele respective, avem shooting-uri și am avut și eu în care erau modificate și dimensiunile mele să par și mai slabă. Am prins o perioadă dificilă în care se căutau fete mult mai slabe decât se caută acum și cred că asta a fost la mine o problemă că îmi doream să ajung la dimensiunile alea și pentru mine nu era tot timpul ușor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adică aveam diete, țineam diete, poate nu funcționau și poate în sensul ăsta mă afectau pe mine”, a mărturisit actrița.

Vedeta recunoaște că încercat o singură dată să își editeze fotografiile din mediul online, însă după această experiență a decis că nu va mai apela niciodată la aceste aplicații.

„Am fost o singură dată în situația de am folosit și eu într-o fotografie de-a mea o opțiune care îți mărește cumva fotografia în sus ca să pară mai înaltă și mai subțire. Nu, nu pot să ajung să fac asta pe Instagram, am zis că pe Instagramul meu nu vreau să pun poze editate doar dacă le pun pe cele de la shooting-uri”, a declarat Diana Sar la Play IT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si