Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prima nuntă regală în 25 de ani în Portugalia. Mirii au strălucit, iar mulțimea a fost cucerită

Portughezii au avut ocazia să asiste la prima nuntă regală organizată în țară în ultimii 25 de ani. Evenimentul care a respectat toate tradițiile monarhiei a cucerit inima populație.

Redactia Stirile Kanal D,

Prima nuntă regală în 25 de ani în Portugalia [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prima nuntă regală portugheză dintr-un sfert de veac a unit destinele infantei Maria Francisca de Bragança, ducesa de Coimbra, cu alesul inimii ei, avocatul Duarte de Sousa Araújo Martins.

Nuntă regală în Portugalia

Ceremonia fastuoasă a avut loc la mănăstirea Palatului Mafra, de la nord de Sinta.

Mireasa, într-o rochie de culoarea fildeșului, cu o croaială simplă, dar elegantă, a venit însoțită de tatăl ei, ducele de Bragaça, într-o caleașcă de epocă.

Mii de invitați din familiile regale ale Europei au participat la eveniment.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- „Nuntă pe bani”, premieră la Cluj-Napoca. Filmul creat de echipa lui Mircea Bravo spunea povestea unui tânăr care urăște nunțile

Alintata Chica, Infanta Maria a fost cerută în căsătorie de Duarte în Timorul de Est, țara de care cuplul este îndrăgostit și care le-a și oferit cetățenia.

Cei doi vor locui în conacul lor din Sintra, Lisabona, înainte de a se muta la Londra.

Infanta este a treia la succesiunea tronului așa-numitului Regat al Portugaliei și Algarve. Portugalia a devenit republică în 1910, dar familia regală și cele aristocratice nu și-au pierdut titlurile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI