A fost agitație mare în parcul central din Cluj. Tinerii dornici de festival au venit cu câteva ore înainte la porțile de acces, nerăbdători să se distreze. Printre cei prezenți se numără și mulți străini ajunși în România special pentru Untold.

Untold a reunit mai multe naționalități

Această tânără a venit cu prietenii ei tocmai din Polonia și a pregătit câte o ținută diferită pentru fiecare zi de festival.

Un alt grup de petrecăreți a venit din Italia. Nici măcar canicula nu le-a stat în cale. Toți au așteptat cu sufletul la gură startul festivalului.

Citește și: VIDEO- Prima noapte la Untold: Zeci de mii de tineri s-au distrat la scenele celui mai așteptat festival al verii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De la concerte explozive, la personaje fantastice și experiențe VR. Organizatorii au pregătit de toate pentru sutele de mii de participanți care sunt așteptați să le treacă pragul.

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, este la scena unde vor concerta artiști cunoscuți de peste hotare.

„A început petrecerea și aici pe Cluj Arena. În urmă cu foarte puțin timp s-au deschis porțile stadionului și așa cum puteți vedea în imaginile următoare foarte mulți tineri se bucură deja de muzica DJ-lor de pe scenă.

Îi așteaptă pe toți o noapte lungă, cei mai importanți artiști vor urca pe scenă abia după ora 21.

Distracția continuă și la celelalte scene, iar pe lângă petreceri, tinerii găsesc aici o mulțime de activități. Așa cum spuneam, au venit deja foarte mulți oameni la festival, printre care am întâlnit și foarte mulți străini dar și mai mulți vor veni mâine atunci când pe această scenă vor urca cei de la Imagine Dragons.

Așadar, rămânem și noi la petrecere, iar în cursul zilei de mâine vă arătăm imagini de aici de la Untold”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si