”Tragedie în județul Brașov, doi bărbați au murit electrocutați după ce au vrut să se răcorească într-o piscină gonflabilă amplasată în curtea casei, în apropiere de un panou electric. Unul dintre ei era în apă în momentul în care un fir de electricitate s-ar fi desprins, prietenul lui a vrut să îi sară în ajutor, însă din salvator s-a transformat și el în victimă”, a spus Christian Sabbagh.

O seară de distracție în piscina gonflabilă din curtea casei avea să se transforme în tragedie. Fără să se gândească la pericol, bărbatul de patruzeci de ani a montat piscina chiar pe această terasă lângă panoul de electricitate însă fatal i-a fost unul dintre firele de curent care s-a desprins și pe care l-a luat în mână.

 „A vrut să facă baie, au glumit, au povestit și a căzut un fir de acolo și l-a prins, dar nu știu de ce a prins și s-a electrocutat”, spune un vecin.

”A călcat în apă și el încă era sub tensiunea cablului. A udat panoul probabil”, este mărturia altor martori.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Martorii care au văzut scenele cumplite au întrerupt curentul și au sunat la 112. Ca să nu aștepte mult după salvare, aceștia au decis să meargă cu cei doi bărbați în întâmpinarea medicilor.

„La preluare pacienții se aflau în stop cardio respirator, s-au început manevrele de resuscitare și din nefericire s-a declarat decesul în cadrul ambelor persoane”, a declarat medicul.

”De ieri este amplasată, a fost prima baie și se pare că și ultima, din păcate.

A fost fetița ziua în ea și nu s-a întâmplat nimic, seara s-au băgat ei”, mai spune un apropiat de-al celor doi.

”Copiii buni au fost foarte, cuminți, muncitori, mergeau în Germania, Franța”, spune o vecină.

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si