Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Prima victimă a scandalului din PSD

PSD-ul s-a intrunit intr-o noua sedinta importanta dupa era Dragnea, dar neintelegerile nu au disparut. Scandalurile interne s-au soldat si cu o victima: Paul Stanescu a demisionat din conducerea partidului.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat a inceput la pranz, in sediul din cartierul Baneasa. In spatele usilor inchise s-au format imediat 2 tabere. Viorica Dancila intr-o parte, Gabriela Firea in cealalta.

Primul motiv de discordie: data la care ar trebui organizat un congres general. Firea si Paul Stanescu ar fi vrut dupa alegerile pentru Cotroceni, dar punctul lor de vedere nu a fost luat in seama.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Stanescu a devenit prima victima a razboiului intern. E drept, fostul presedinte executiv si-a "cosmetizat" explicatiile la final.

PAUL STANESCU: Ca sa inchidem subiectul foarte repede, deci, din motive personale mi-am dat demisia!

Momentan, Viorica Dancila a castigat o batalie. Congresul se va organiza la momentul cerut de ea: 29 iunie.

Marian Oprisan si Niculae Badalau se numara printre cei care o sustin pe sefa de la Palatul Victoria.

Surse din interiorul partidului spun ca la sedinta de astazi s-au aruncat acuzatii grele. Una dintre ele ar fi legata de o tentativa de preluare cu forta a partidului de catre politicieni care au parasit aceasta formatiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI