Ca de sărbători au petrecut bucureştenii, care au ales zona Pădurii Cernica pentru prima zi cu mai putine restrictii. Încă de la orele prânzului, carnea sfârâia pe grătare, cu greu se mai găseau locuri de parcare, iar despre mese nici nu mai putea fi vorba- semne că distractia liberă e in toi.

"Am ieși în aer liber, la pescuit, la grătar, departe de lume, azi da, într-adevăr e mai aglomerat, dar am ales locația asta pentru că s-au eliberat restricțiile!", a afirmat o persoană.

Acest domn de pildă și-a adus toti prietenii pentru a sărbători cum se cuvine marea relaxare pe care toți, am așteptat-o!

Citeste si: Evenimente private 2021: Câte persoane pot participa la nunţi şi botezuri după 1 iunie

"Ne bucurăm! A fost foarte plăcut să ieșim fără mască din casă! Ne simţeam pentru prima oară reîntorși la normalitate!", a precizia o altă persoană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Și în timp ce părinții se relaxau, copiii se aventurau în trasee care mai de care mai complicate.

Nici aici însă nu au scăpat de aglomerație.

Citeste si: Măsuri relaxare 15 mai 2021: Ce restrictii sunt eliminate începând de azi?

Coadă la starea civilă

În timp ce unii au ales să petreacă în prima zi cu mai putine restrictii, altii au format coadă la starea civila.

Dragan si Dragana sunt doi tineri din Timisoara care si-au amant luni bune cununia civila si cum au auzit de relaxare au zis ca acesta este momentul.

Citeste si: Câte persoane au voie să participe la botez, cununie civilă şi religioasă sau nuntă în starea de alertă din 2021?

"Foarte bine fara masca, am prins si un moment bun. E inghesuiala. Nunta o sa fie, dar nu am programat nimic din cauza pandemiei, asteptam sa vedem ce va fi", a afirmat Drăgana.

Alta nunta, aceiasi invitati fericiti ca pot sta fara masca, mai ales ca, spun ei, sunt in familie.

"Am pastrat distanta, totul ok. Nu am observat, am fost cu grupul nostru. A fost rapid, am reusit sa facem cateva poze cu distantare si pt oaspeti cu masca", precizeaza o persoana.

Cu paharele de sampanie in mana, tinerii casatoriti impreuna cu familia si prietenii au uitat pentru moment de pandemie.

Motiv de sărbătoare, sau nu, ridicarea restricțiilor este de bun augur pentru toată lumea. Rămâne de văzut ce decizie vor lua autoritățile la 1 iunie, când oficialii statului au anunțat o nouă serie de relaxare a măsurilor, însă numai dacă se va atinge ținta de 5 milioane de persoane vaccinare cu ambele doze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si