"Uitati, a aparut primarul nostru peste tot, pentru ca a fost bun si cuminte", se minunează oamenii.
Cu stupoare au aflat sătenii din Deveselu că au ajuns celebri în presa străină după ce și-au votat, cu tărie, primarul mort de două săptămâni.

Primarul votat mort în presa internațională: La Deveselu au preferat mortul

CNN și BBC vorbesc despre votul șocant, iar vestea că oamenii au preferat defunctul- în loc de un candidat viu, a stârnit rumoare și în presa de pe cel mai îndepărtat continent: AUSTRALIA.

Citeste si: VIDEO- Primarul mort a fost votat. Alegeri inedite la Deveselu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"L-am votat pentru că ne-a părut rău de el. Cand ne-am dus la cimitir, ne-a zis ca in mormant acolo se suceste, el e fericit acolo in mormant", spun localnicii.
Femeia are si ea o bucurie: ca vestea li s-a dus în toată lumea. Mai ales că, de când s-au construit scuturile antirachetă nimeni nu mai pomenise ceva despre comuna lor.
"Localnicii de aici au devenit vedete.

Da, datorita dansului am devenit vedete. Deveselu a fost satul cu nebuni. A fost spitalul cu nebuni. Am ajuns vedete cu scutul, cu primarul. Am ajuns vedete. Ne e drag", spun oamenii.

deveselu
Deveselu[Sursa foto: Republica]

Primarul mort a fost votat, povestea a ajuns în presa internațională

Pe cât de siguri au fost votanţii atunci când l-au reales pe Ion Aliman pentru al treilea mandat, pe atât de bulversaţi sunt acum, când nu ştiu cine îi va lua locul.

Toţi aşteaptă o minune...
"Nu-mi pare bine ca l am votat mort. Trebuia sa-l votam mort. Dar totusi l-ati votat si asa, decedat. De parere de rau. Pai si la viitor v-ati gandit? Nu ne-am mai gandit, acum vedem pe parcurs ce o mai iesi", spun oamenii.

Citeste si: VIDEO- Deveselu- Primarul Aliman a câștigat de dincolo de mormânt

Că au votat cu stiință sau influenţaţi de majoritate, sătenii aşteaptă o nouă zi în care îl vor comemora pe edil în cimitirul de la intrarea în comună. Aseară, de exemplu, sute de oameni au mers cu lumânări si coliva la mormant, caci mult iubitul primar ar fi implinit 57 de ani.
Consiliul local va trebui să aleagă un viceprimar care să preia atribuțiile de șef și să fie la cârma comunei Deveselu, până la noile alegeri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si