În aplauze, cu foc de artificii și cu șampanie: așa a fost întâmpinat primarul unui cunoscut oraș din Bistrița-Năsăud, care a câștigat detașat alegerile locale deși și-a umilit fiica minoră într-un videoclip șocant.

Primarul care și-a umilit fiica dezbrăcată, votat de oameni din nou

Imaginile cu copila dezbrăcată, în genunchi, au făcut înconjurul internetului acum două săptămâni, când a ieșit la iveală că edilul obișnuia să fie agresiv atât cu cei 3 copii ai săi, cât și cu fosta soție.


“N-a fost bine, n-a fost bine... Si totusi, pentru asta tot a iesit primar.

Citeste si: VIDEO- Primarul care-și umilește fiica, o nouă înregistrare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A iesit, ca face, pentru Sangeorz, face. E el asa, mai... dar e gospodar. Gospodar, domnule!”, spun oamenii.
Atitudinea deplasată a primarului, anchetat penal pentru a treia oara, nu a influențat deloc alegerea oamenilor. Extaziați după ce l-au votat la unison, localnicii l-au sărbătorit cu mare fast.

Fiică de primar umilită, edilul- votat de oameni. Sătean: Merită!

“Mi se pare omul potrivit in acest oras.

N-am avut emotii, am stiut ca el o sa iasa”, spun localnicii.
Astazi, din scaunul de sef al orasului, primarul a vorbit relaxat despre filmarea socanta.

Citeste si: VIDEO- Primar cercetat de poliţie, după ce şi-a umilit fiica

“A pune un copil in genunchi nu e un lucru frumos, nu recomand nimanui. Insa de multe ori, le fac zile amare si mai apelam la astfel de practici care nu sunt de urmat.

Sa nu uitam ca am trecut si printr-un divort, care nu se termina cu poezii de dragoste, ci cu certuri”, a declarat edilul.
Primarul cercetat penal pentru rele tratamente asupra minorului a castigat cel de-al doilea mandat cu peste 65 la suta din voturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si