Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Edilul acestui oraș din județul Bistrița-Năsăud, reales ca primar deși și-a umilit fiica dezbrăcată, a fost condamnat definitiv la un an cu suspendare, într-un dosar mai vechi, în care fusese prins băut la volan. În 2016, când a fost oprit de polițișt i, a refuzat să sufle în etilotest și n-a vrut nici să i se recolteze probe biologice.

Primarul care-și umilea și filma fiica, mandat incert

Acum, odată cu pedeapsa finală, vine și pierderea mandatului de primar:
"Cum să nu mai avem primar? Păi îl alegem din nou! Păi îl alegem tot pe el!
Din punctul meu de vedere ar fi rau, pt ca el s-a ocupat foarte mult de Sangeorz si a avut grija ca toate proiectele sa le implementeze si sa se vada ceva in urma lui", spun oamenii din oraș, fără să le pese de isprăvile primarului.


Oamenii l-au votat în majoritate pe primar la alegerile din 27 septembrie, deși tot atunci a început pe numele lui o nouă anchetă penală; de rele tratamente asupra minorului. A sărbătorit cu șampanie și artificii victoria neașteptată, și tot triumfător ar putea ieși și în acest caz, deși legea spune că un primar condamnat definitiv își pierde funcția, nu este clar daca edilul își pierde mandatul actual sau pe cel următor, care va intra în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni.

Judecătorii decid pentru primarul care-și umilea fiica

"Inceteaza mandatul de primar actual, pentru ca noul mandat incepe odata cu depunerea juramantului, urmand a vedea ce se va intampla cu viitorul mandat. Pentru ca domnul primar a fost reales", susțin angajații primăriei.
"Aici rămâne la aprecierea judecătorului care va valida sau va invalida mandatul. Acolo se va ajunge. Sigur, el va avea dreptul să conteste în justiție hotărârea care se va lua, așa că peste vreo 6 luni mai vorbim despre asta. Vă aștept la mine în birou", spune fostul președinte CCR Augustin Zegrean.
Controversatul primar, care a îngrozit opinia publica după filmarea în care își înjosea fiica în timpul unei vacanțe în Austria, nu a vrut să comenteze situația actuală, ci spune că avocații săi vor lămuri problema în instanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si