Abia adus în țară, primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, este din nou transferat. Fostul edil urmează să fie adus în Capitală, la penitenciarul Rahova unde va intra în carantină pentru aproape o lună. Cercetat pentru luare de mita, Cherecheș s-a aflat în custodia autorităților nemțești de la sfârșitul lunii noiembrie. Cu mai multe informații ni se alătură colega mea, Iulia Dumitrașcu, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO-Fostul edil din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, extrădat în România. Ce urmează să se întâmple cu acesta

Primarul fugar cere condiții în arest

,,Fostul edil din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a fost extrădat după mai bine de trei luni timp în care a stat într-o închisoare din Germania. Seara trecută în jurul orei 7, acesta a fost adus sub escortă de autorități le nemțești până la granița cu țara noastră, mai exact până la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, unde a fost așteptat de polițiștii români.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A fost preluat și dus mai apoi în penitenciarul din Arad unde și-a petrecut noaptea, iar astăzi va fi transferat la penitenciarul Rahova din Capitală unde va sta perioada de carantină adică 21 de zile.

Cele trei săptămâni de carantină Cătălin Cherecheș va fi cazat într-o celulă de nouăsprezece metri pătrați pe care va trebui să o împartă cu alți doi deținuți mai apoi va fi transferat la un penitenciar de tranzit mai exact la Aiud și apoi se ia în calcul varianta în care el să își ispășească pedeapsa într-o închisoare de acasă, adică penitenciarul din Baia Mare bineînțeles vorbim de a-și spăși pedeapsa în regim închis.

Vă reamintesc, Cătălin Cherecheș are de ispășit o pedeapsă de cinci ani cu închisoare pentru luare de mită''.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si