"Dumnezeu să-l ierte. Nu vă vom uita niciodată. Bravo, eroul nostru, Vă vom iubi mereu!", au spus oamenii la mormântul primarului care a câștigat.

Alegeri inedite la Deveselu- primarul mort a fost votat din nou de săteni

În ropote de aplauze, cu buchete de flori şi sute de candele aprinse. Aşa au ales localnicii din Deveselu să "sărbătorească" situaţia bizară, în care primarul mort în urmă cu 10 zile a câştigat alegerile detaşat faţă de contra-candidaţii săi aflati in viata.

Citeste si: VIDEO- Deveselu- Primarul Aliman a câștigat de dincolo de mormânt

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cu cine ați votat dvs? Cu el am votat. Cu cine? Cu ăsta mortu'. Știați că e mort... pai cum să nu, nu l-am îngropat? Dar dacă toată lumea l-a vrut în continuare?", explică sătenii.
Ion Aliman candida pentru al treilea mandat la primăria Deveselu, însă în timpul campaniei electorale s-a internat în spital, infectat cu coronavirus, suferind totodată şi de alte boli grave.

Primarul mort din Deveselu a câștigat alegerile inedite- scene halucinante la mormânt

După moartea lui, numele n-a mai putut fi eliminat din buletinele de vot. Nu a contat însă pentru cei peste 1000 de olteni care l-au ales... din pură nostalgie şi admiraţie.
"Am vazut binele care a venit de la el, si am mers inainte!", spun oamenii.
Printre susţinătorii înrăiţi se numără şi nea Ion, care de 8 ani votează cu acelaşi primar.
"Știți care a fost treaba? Decat să votez pe unul care numai să fie votat, mai bine îl votez pe ăsta decedat!", spun localnicii.

Citeste si: VIDEO- Nicușor Dan, victorie la Capitală. Alegeri locale cu schimbări

Contracandidatii edilului mort sunt socati de faptul ca i-a batut chiar si din mormant.
Ieri am sperat și am votat pentru normalitate, pentru a nu intra în istoria țării...
Alegerile pentru conducerea primăriei Deveselu vor fi reluate, cel mai probabil, luna viitoare.

Primarul votat din Sadova, mort după ce a aflat că a câștigat

O situaţie fără precedent regăsim şi în Dolj, unde primarul comunei Sadova a murit la câteva ore după ce a aflat că a fost ales edil pentru a treia oară.
"Asa ceva n-am vazut de cand sunt, asa ceva....
Ne pare rau, dar acu ce sa mai facem? Asta e!", comentează oamenii.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație mare la primul vot în pandemie: Cozi uriașe la secțiile de votare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Eugen Safta era acasă şi urma să sărbătorească rezultatul votului, însă după închiderea urnelor a început să se simtă rău. Reprezentantul PMP a făcut infarct, iar medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze mai bine de 40 minute. În jurul orei 02, însă, a fost declarat decesul. Primarul din Sadova câştigase cu aproape 50% dintre alegeri. Şi în acest caz, scrutinul va trebui reluat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si