„Vremea de primăvară i-a scos pe bucureșteni din case, după lungi săptămâni mohorâte. Cei mai mulți au ales să își petreacă după amiaza la terase, sau să iasă la o plimbare pe marile bulevarde. Oamenii spun că s-au săturat de frig și de hainele groase, iar temperaturile de primăvară au venit ca o eliberare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Primăvara a venit mai devreme

Astăzi, la prânz, au fost aproape 19 grade în Capitală. Centrul Vechi a prins culoare după multe zile mohorâte, iar oamenii s-au bucurat de vremea de primăvară.

Citește și: VIDEO- Vânt de 150 km/h și temperaturi de Siberia în munții Tarcu. La atitudini joase, vijeliile au făcut prăpăd

Aceeași atmosferă a fost și la terasele de pe Calea Victoriei sau Splaiul Unirii. Cei care n-au vrut să poposească la o cafenea, au ales să se bucure de soare cu o plimbare cu prietenii sau familia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Este foarte frumos, de aceea am și ieșit să ne plimbăm puțin pentru că zilele trecute au fost extrem de friguroase și acum profităm de fiecare moment”, a spus o persoană.

Vântul le-a mai jucat feste celor care și-au propus să se bucure de vreme, dar chiar și așa, oamenii nu au renunțat la planuri.

Veștile sunt cât se poate de bune pentru cei care abia așteaptă să vină primăvara și să dea cu totul uitării vremea geroasă.

Toată săptămâna aceasta meteorologii au anunțat temperaturi ridicate pentru luna februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si