Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Primăvara aduce noi scumpiri. Cât costă un buchet de flori pentru 1 și 8 martie?

Dacă vreți să oferiți flori de 1 și 8 martie, trebuie să știți că primăvara a scumpit prețul florilor. Cât costă un buchet și cu cât s-a mărit prețul?

Redactia Stirile Kanal D,

Flori de primăvara

[Sursa foto: Fotojet / Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Dacă vreți să dăruiți flori de 1 și 8 martie, aflați că va trebui să scoateți mai mulți bani din buzunar. Anul acesta florile vor fi mai scumpe cu până la 40 la sută, iar buchetele care conțin plante exotice sau cele de primăvară aduse din Olanda vor fi cele mai costititoare", a transmis Simona Pătruleasa.

Primăvara scumpește florile

În această florărie din Cluj Napoca se fac deja pregătiri intense pentru 1 și 8 martie. Sunt așteptați mulți clienți pentru aceste zile și s-au făcut comenzi uriașe pentru flori de sezon și nu numai.

Acestea sunt și florile care vor fi ceva mai scumpe de anul acesta.

"La florile de primăvară nu aș putea zice ca a crescut foarte mult prețul, dar, în schimb, avem flori la care am crescut prețul față de anii anteriori", a spus un florar.



Florile exotice, dar și cele de primăvară aduse din Olanda s-au scumpit simțitor. Lalelele sunt cu 30% mai scumpe, iar trandafirii cu 40%. Din fericire, unele florării au găsit variante mai accesibile la producătorii locali.

Chiar și așa nu au putut evita scumpirile. Cei care vor un buchet spectaculos, cu mai multe fire, trebuie să aibă și un buget pe măsură.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În aceste condiții, clienții se gândesc să cumpere buchete mai sărace în flori, sau să găsească variante mai accesibile.

Alții in schimb sunt de părere că efortul financiar merită.... măcar o dată pe an!

Cele mai ieftine buchete de flori pornesc de la 60 de lei.

Florăriile au făcut și pachete pentru firmele care au comandat mai multe aranjamente și au fost făcute precomenzi pentru ca toată lumea să primească buchetele dorite

 

Citește și: VIDEO- Kinga Sebestyen, surpriză pentru prietena sa. Ce cadou a primit Olivia Burtă?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI